huda1903 ben bu hafta yaptırdım, Anlatayım sehrimizde 2 hastane var biri büyük devlet hastanesi onda ben ürolojiye randevu almıştım ama direkt binada sünnet bölümüne gidilsede oluyormuş dr yönlendirdi bizi sünnet yapan lokal anestezi doktoru yoktu, olsaydı hemen lokal anesteziyle yapacaklardı bitecekti.. Sonra küçük hastanedeki üroloji doktoruyla görüştük o direkt kendi yapıyormuş salıya randevu verdi ben altını çize çize lokal olmasını istediğimi belirttim zaten dr de 3aylık olduğu icin bebeğim genel anestezi yapmayacağını söyledi.. lokal anesteziyle yapıldı kurtulduk şükür.. Ama size tavsiyelerim olacak benim ilk anlattığım hastanedeki gibi bir sistem varsa onu tercih edin bizi 2. Hastanede cok ürküttüler kan alındı bebeğim yıprandı amelyata alırken bebeğimi benden ayırdılar 20-30dk sürdü ama canım gitti.. İlk hastanede yapsaydık anne baba yanında olabiliyordu yine lokal anesteziydi ve kan felan almayacaklardı..
Anesteziyi çocugun yaşına göre degerlendiriyor doktorlar.. Tavsiyem acele etmeyin danisin yaninda oldugunuz lokal anestezi yapan ve bebeginizi en az yipratacak yontemi secin 🌸👼🏻🐞