annesinintatlisi 13 aylık bebeğim için oyuncak ve kitap araştırmasına girdim. Siz neler aldınız.? Eğitici bir şeyler bakıyorum.
cikolataliekmek annesinintatlisi 13 ay 1 günlük oğlum, oyuncak çok sevmiyoruz pek ilgisini çekmiyor ama üst üste dizilen kule var bir o bir de top ilgi alanı sadece. Kitap olarak da pop it li kitaplar favorimiz
Nefin annesinintatlisi bu kocaman gözler kimin serisi var. 2,5 yaşında hala bakıyoruz çok eğlenceli geliyor kızıma
annesinintatlisi cikolataliekmek evde oyuncaklarıyla pek oynamıyor kızım kitaplardan resimlere bakmak daha çok ilgisini çekiyor resimli kitap alicam galiba. Çok teşekkür ederim
tunam3366 annesinintatlisi sincap kitabın parmak takip kitabı kocaman gözler kimin kitapları dokun hisset kitapları çok eğelenceli kitaplar öneririm benim oğlum da kitap kurdu😂
cikolataliekmek annesinintatlisi ne kadar güzel bizim çok aramız yok kitaplarda ne yapsam da çare olamadım o konuda, rica ederim 😊
tunam3366 Organik kitap sabırsız tırtıl küçük trenin büyük yolculuğu yazı yazan inekler de bir yaş üstü için eğlenceli kitaplar