Ezgecm Dikişli sünnet sonrası pipi sıyırmayı nasıl yaptınız ben korkuyorum hemde tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım
kupakizi_ Ezgecm dikişli sünnet yaptırdık. Sargısı düşünce düzenli kremlerini sürdüm. Dediğiniz nedir onu hiç yapmadık çünkü
koruk Ezgecm merhabalar şimdi doktor yanından cıktım bir hafta oldu biz sünnet yaptıralı bu gün baş kısmı değil alt kısımdan günde bir kere üç defa ileri geri itin baş kısmına yapışmasın derisi dedi
Ezgecm koruk 3 gün oldu pipisinde yapışıklık olmaması için ileri geri yapın dediler internetten bir kaç video izledim dibe kadar sıyırın diyor anlayamadım
koruk Ezgecm şimdi anladım ama doktor bizede böyle birşey yapın demedi birde dikişli ya nasıl çekilicekki bol bol krem sürdüm bendr öyle daha hızlı iyileşiyor
kupakizi_ Ezgecm hayır. Doktorumuz bu şekilde anlattı. Bol bol kremi sürdüm sadece kendi kendine iyileşti. Umarım kısa zamanda atlatırsınız 🙏🏻
matmazeliingunlugu Sargı vs yoksa pipiyi hiç ellemiylrsunjz az üst trafindaki etine bastırınca pipi geri sıyrılıyor iki parmaginjzla yapın sıyrılan yere de kremi direk tüpten sürün elinizi deydirmeden sonra ellerinizi çekin bu kadar.