nuronalll 11 ay 1 günlük bebeğimin hiç kelimesi yok babıldama var çok da aktif bebek gülümsemesi göz teması ayakta sıralaması var ama kelime yok kızlar bazen anne dede vs diyor ama babıldama şeklinde aranızda böyle olan var mı
Alimeehatun nuronalll benim oglumde 11.5 aylik bizdede ayni herkese guler bay by alkis.cee yapar deyince ama.kelime.yok.bababa.dedede.gibi.var bizdede doktorubuza.sordunhz.mu
Aaayyssee nuronalll normal o aylarda kızım mama diyodu sanırım sadece bir yaşında anne baba dedi falan,bol bol kitap okuyun konuşun yavaş yavaş olur
ayisit nuronalll bol bol konuşun çocuk şarkıları söyleyin hayvan sesleri çıkarıp tanıtın. Mümkünse evde sürekli aktif konuşma yapın eşinizle falan hatta bazen kelimeleri abartarak biraz da bağırarak söyleyin. Daha anca yeni yeni kelimeler söylemeye başlar.
Sermec27 nuronalll 10 ay 13 günlük bağırıyor çığlık atıyor gülüyor kahkaha atıyor göz teması var eliyle gel gel yapıyor ağzında bir şeyler geveliyor ama anga ve ınga dışında bizimde yok kelime
nuronalll Sermec27 bizimde öyle ama bir iki gün önce baba dedi yanlış anladım sandım bi an bu sabahta sadece dümdüz anne dedi çok şaşırdım ama sadece bir kere hiç devamı yok