AselimmmDurum Merhaba Kızım 20 günlük ufak ufak gaz sancıları başladı geceleri rahat uyuyamıyor kehribar kolye yeni doğanda da kullanılıyor diye duydum gaz sancısına iyi geliyormuş kullanan arkadaşlar var mı ve faydasını gördünüz mü?
Sevvalaydin AselimmmDurum bizde 10 gunlukken aldik yani ne biliyim ben oyle bi etkisini gormedim cikardigimdada ayni oluyor taktigimdada boynunun altini pisik yapip soyuyor kirmizi oluyor hava almadigi ocin bilegine falan taktm yani cok fark olmdi suan dis cikarcak takmyrm mesela 😂 duruyor oyle bilemedim
Defnecikkk AselimmmDurum bu kehribar kolye meselesini birde başka yönden araştırın. Kehribarın agro kesici özelliği var doğru. Doğru dış çıkarmada ağrıyı hafifletiyor ama çocuğun vücuduna sürekli ağrı kesici etkisi olan taş nüfuz ediyor bu ne kadar doğru bilemiyorum. Kullanılacaksa da kısa süreli kullanılmalı bence gaz sancısı için başka çözümler bulun masaj duş falan
Sim-ay AselimmmDurum merhaba 72 günlük kızım var kolye boynunun altında kalıyor pişik yapıyor diye bilekliğini kulLanıyorum memnunum
Ebru1804 Merhaba ben kullanıyorum kızım 10 aylık şuan öyle şeylere inanmazdım ama ben çok faydasını gördüm diş çıkarmada flan tavsiye ederim
AselimmmDurum Ebru1804 gaz sancısınada iyi geldiğini duydum bende normalde çok inanmam ama araştırınca o kadar çok kişinin kullandığını ve faydasını gördüğünü okudum ki bende denesem mi acaba diye düşünmeden edemedim kızım da hafif hafif sancılar başlıyor ve huzursuz ediyor biliyorum ki giderek çoğalacak bu durum
AselimmmDurum Sevvalaydin kafamı karıştırdın😁 oysaki çok olumlu yorumlar okumuştum kızımın huzursuzluğu gaz sancısı beni çok üzüyor nazlı kızım öyle çok ağlamıyor da ama çok huzursuz belli acısını içinde yaşıyor garibim bende her yolu denemek istiyorum açıkçası 😔
Sevvalaydin AselimmmDurum bir deneyin bisey kaybetmezseniz bende inanarak aldim sertifikali falan baya arastrdm cok gazliydi uykusu cok sorunluydu mesela ama taktigimiz zamanla takmadigimz zaman arasinda bi fark gormedigim icin suan bosuna boynu acimasin diye takmyrm belki yarigodu ben farketmedim bilmyrm