MKmoms24 Aptamil kullanıyorum normalde 8 aylık olduk ve ilk günden beri uyku problemimiz var geçen bir tanıdığım aptamilin uykusuzluk yaptığını söyledi kullanan anneler bebişlerinizin uyku düzeni nasıl
berk58 MKmoms24 her söylenene inanmayın banada sağlıkçı arkadaşım d vitaminini gece verme uykusunu kaçırırı dedi denedim dediğini hiç bir değişiklik olmadı
Sinemeyra MKmoms24 mama uyku düzenini bozduğunu ilk defa duydum aptamili 1 yaşa kadar kullandım hiç sorun olmadı sadece ilk 2 ay çok gaz yaptı
MKmoms24 nkygsz şuan hipp kullanıyorum günde iki kez uyuyan oğlum artık gözlerini ovuşturuyor uyku sayısı 3 e çıktı acaba mamadan olabilir mi diye düşünmeye başladım
MKmoms24 nkygsz merhabalar 🌺 mamayı değiştirdim uyku öncesi ağlama krizleri bittğ şimdi kendi uyumak istiyor bilginiz olsun
nkygsz MKmoms24 olabilir cidden ya bende bi değişiklik yapmayı düşünüyorum inşallah bizdede işe yarar 😂
MKmoms24 berk58 o dedi diye değişmedim değiştikten sonra kendisi uyumak istiyor bir tanıdığım da o şekilde söyleyince acaba o mu tetikledi diye düşündüm
nkygsz MKmoms24 onun içinde palm çekirdeği var diye biliyorum ve çok çok tehlikeli isterseniz bi araştırın 🥹💜
nurunuzgeldi MKmoms24 ben de hipp den aptamile geçtim hipp in içeriği temiz değilmiş 3.5 ay kullanmama çok üzüldüm palm yağı var