cucemen Bebeğim 24 günlük 7 günlükken vsd si olduğunu öğrendik ilk doktorlar orta geçişli görmüştü en son gittiğimiz doktor geniş gördü açık kalp ameliyatı olcak her türlü ama bizim gibi izmir de olup bebeği vsd ameliyatı olan var mı ??
littlebabygirl cucemen merhaba çok geçmiş olsun ameliyat oldu mu bebeğiniz? Benim bebeğimde de vsd var 4.5 mm akciğere giden damara yakınmış süreciniz nasıl ilerledi
bmkm cucemen Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun benim oğlumdada gemiş vsd var kalbin tam ortasında dediler şuan 4 aylık ve ameliyat için heyetten çıkacak kararı bekliyoruz siz ameliyat oldunuz mu acaba
sevgicet cucemen Merhaba benim oğlumda da vsd var ameliyat olması gerekiyormuş. Nasıl ilerledi süreciniz lütfen bilgi verir misiniz
cucemen littlebabygirl hayır bekliyoruz henüz küçük ve kilo alımı olması gerek bizim de tam ortada kapanması çok bir bölgede akciğere yakın olması nasıl doktorlar ne diyor size peki hangi şehirdesiniz
littlebabygirl cucemen ne kadar kiloda olması gerekiyormuş? Tam olarak deliğin adı ne diye geçiyor bizimki perimembranöz outlet vsd. 2 hafta sonra tekrar çağırdı duruma göre ilaca başlıycaz dedi eğer gelişme olmazsa ameliyat dedi 3-6aylikken. Kırklarelindeyiz İstanbul’a Çam ve sakura hastanesine gittik
cucemen littlebabygirl 8 9 kilo da olması gerekiyor ameliyat olabilmesi için bizimki inlet yerleşimli vsd diye geçiyor ama zor diyorlar her defasında biz izmir de yiz bizim ki açık olcak sizin de öyle mi bu arada abdullah ÖZYURT diye bir doktor var onun yaptığı operasyonlarada bak istersen biz kapalı ameliyat için doktor doktor geziyoruz şuan belki sizinki ni kapalı yapabilirler
bmkm littlebabygirl öncelikle geçmiş olsun bizde aynı tanıdayız en son perşembe günü gittiğimizde bizi heyete aldılar ameliyat için ordan çıkacak karara göre ameliyat tarihimiz belli olacak siz ne durumdasınız acabab
cucemen cucemen bu arada biz baya ilaç kullanıyoruz iki ayrı ödem söktürücü kalp destekleyici bir de kalp için ayrı damla.. deliğin boyu tu nedir acaba biz 8-9
littlebabygirl cucemen 8-9 kilo olması için 1 yaşında falan olması gerekiyor herhalde. Bizimki de outlet ama zor dedi kapanması. bahsettiğiniz doktor hangi şehir ve hastanede? Açık kalp ameliyatı dedi bize. Erkut Öztunç ve İsa Özyılmaz doktorların adı çam ve sakura hastanesinde. İlaca neden başladı belirtileri var mıydı? Deliğin boyutu 4.5mm.
cucemen littlebabygirl bize de açık dediler ama bu bahsettiğim doktorlar kapalıda çok iyiler mersin de bu doktor ama hangi hastaneyle çalışıyor bilmiyorum inceleyip araştırın isterseniz herşey çok gelişti inş kapalı yapabilcek bir doktora denk gelirsiniz.
cucemen littlebabygirl evet nefes alışverişimiz çok problemdi bizim bizim ki 5-6 mm arası gidip geliyor her açıdan farklı görüyorlar
littlebabygirl cucemen nasıl farkettiniz emerken yoruluyor mu diye soruyolar her bebek yoruluyo bir kızım daha var 1.5 yaşında o da emerken dinlene dinlene emerdi yani nasıl bişey olmalı
ysf22 cucemen merhaba bende hamileyimde benim bebeğim de de inlet vsd görüldü bizim 25. Haftada 2.5 dü sonra 1.4 düştü 27.haftada ama inlet vsd hem downlu bebeklerde çok görülürmüş hem de zor kapanırmış sizin bu inlet türle alakalı bilginiz neler paylaşır mısınız doğumuma 20 gün var elim yüreğimde
sevgicet littlebabygirl Merhaba benim oğlumda da vsd var ameliyat olması gerekiyormuş. Nasıl ilerledi süreciniz lütfen bilgi verir misiniz