narinl Bebeğim kız 1.5 aylık ve sadece 25 cc mama içiyor mamayı da 50 cc ya kadar yapıyorum 1 ölçek koyuyorum 25 cc ye kadar da sıcak su gerisi kaynamış su yanlış mı yapıyorum da içmiyor 🥲
momofmychildren narinl evet yanlış yapıyorsunuz 30 cc su için 1 ölçek mama konur bu şekilde bebeğiniz kilo alıp beslenemez maalesef su içmiş olur
Tugcebb narinl 1 ölçek=30 CC Önce kaç ölçek yapacaksanız o kadar su koyun. 1 ölçek yapacaksanız 30 CC su, sonra 1 ölçek mama koyun. Biberonda CC değişimi oluyor zaten mama ekledikten sonra. Ona aldanmayın.
Alaucar narinl ocağınızın 1 kenarında kaynamış soğumuş su bulunfurun ısıtın az kullanın normal su ilede mama yapılmaz hemşire söylemişti
mihranurk Evet yanlış her 30cc için 1 ölçek 25 içiyorsa 30 cc ye kadar su koyun üstüne 1 ölçek mama☺️ Önce su sonra mama
narinl mihranurk bana öğreten kabız olmasın diye 50 cc kadar su koy dedi bebeğim ondan içmiyor demek ki 30 lugun hiç üstüne geçmemeli değil mi suyu
narinl momofmychildren teşekkür ederim bilmıyordum bebeğime su içirmişim bu zamana kadar nasıl üzüldüm suan
Tugcebb narinl kaynattığınız suyu termosta saklayın. Birazda soğutup sürahide. Yarı yarıya deneyin. Başlarda ayarlamak zor oluyor. Ucunu sıkarak damlatıyordum biberondan bileğime. Ona göre mamayı ekliyordum. Sıcaksa ılıtıp fazlasını döküyordum sonra mama ekliyordum
momofmychildren narinl muhtemelen bu yüzden yemiyordu mama artık yer ve kilo alımı da güzel olur ben biraz sıcak su biraz hazır su kullanıyorum mesela 60 cc mamaya 20 cc sıcak su 40 cc hazır su
alpmomssss narinl sarılık olmaısn dikkat et mamaların arkalarında ölçekler yazar . 30 cc 1 ölçek . 60 cc 2 ölçek .
alpmomssss narinl su ılık olacak . Kaynamış su şeklinde verirsen mama zehirliyor diye okudum . Buz gibi de olursa içmez ve gaz yapar .