ayisit arven2024 o fiyata orijinal olduğuna emin misiniz? Faturası var mı? My Dysona kayıt oluyor mu?
nnoktaa arven2024 nereden ne şekilde nasıl ne sebeple ne belli ne için Haydi bakalım bunun altından ne çıkacak 😆
arven2024 ayisit evet mydysona kayıt oldum seri numarası ile sahibinden de 10 bin tl idi fiyatı favorilerimdeysi dün anlık olarak 6.500 e indi ve anında aldım yerine gittin normal bi telefoncu mağazasıydı Dubai’den getiriyorlarmış 1 yıl kendi garanti kapsamında.
arven2024 NmalkoC resimlerini yükledim mydysona seri numarası ile kayıt oldum orijinal olmayan ürünler kayıt olmuyor
ayisit arven2024 tamam orijinal değil Dubai’den geldiyse genelde orijinal diye satıyorlar ama değil. Fatura verdiler mi size ya da ürüne bir şey olunca garanti belgesi? Millet 20 bin verip orijinal alıyor o yüzden 😆
nnoktaa [silindi] cinayet süsü filminden esinlendim 😂 Ben bir vaka ile karşı karşıya geldiğimde kendime hemen şu 13 soruyu sorarım. Kaçta, hangi, ne ile, niçin, nolmuş, kimi, nerede, nasıl, ne zaman, kimden, neyi, ne belli, neye, kim?
arven2024 ayisit orijinal olmayan ürün mydysona kayıt olabilir mi peki seri numarası ile mydysona kayıt oldum
NmalkoC arven2024 canım google tarattıgında sahibinden 6.500 tl fuat k diye biri cıkıyor zaten direk bunlar replika ürün evet birsüre belki güzel yapabilir ama ileriki dönemde dikkatli kullan hertürlü problem cıkabilir adam yazmış zaten garanti ve faturası yoktur diye bu arada dubai değildir dubainin priz girişi farklı bildiğim kadarıyla böyle 2 li olmaması lazım fişte bırakıp odayı terketmeyin satıcıda mardinmiş ordan orjinal yada a kalite replike cıkması imkansız allahtan salatalık gelmemiş
ayisit arven2024 paralel ithalat ürünü sizinki yüksek ihtimalle ve seri numarası kopyalanmış olabilir şey gibi düşünün parfüm aldınız şişesi kokusu birbir aynı ama kalıcılığı ve parfüm sıkma şekli kötü. Size faturası ve garantisi var mı diye sordum eğer yoksa ürün çakma.
arven2024 ayisit hayır faturası yok tabi dysonun kendi mağazasından almadığım için daha önce dysonun mağazasında ürünü denemiş ve test etmiştim birebir aynisi ve mükemmel yapıyor yani eğer orijinal değilse bile orjinali ile ayırt edilemeyecek düzeyde yapmışlar .
arven2024 ayisit saçı mükemmel düzeyde yapıyor 10 dakika dan daha az bir sürede hafif nemli saçımı jilet gibi dümdüz yaptı
ayisit arven2024 tamam sizinkisi paralel ithalat ürünü evet Dubai’den geldiği doğrudur orda ucuz fiyata alıp burda satış yapılıyor, garanti olmaması çok sorun değil ancak dysondan almadığınız için garantiye gönderemezsiniz o kadar. Güle güle kullanın
ayisit arven2024 saçınız ıslakken dipleri kurutup düzleştirme yapın aklınızda bulunsun ve ısı koruyucu kullanın mutlaka.