aydint Tatile giderken bebek arabası mı yoksa kanguru mu götürmek mantiklı ? Neredeyse 7 aylık oldu kızım, gidene kadar 10 aylık olur
momas aydint bebek arabası al tabi ki uyutursun onda yatar kanguruda napcan sıcak zaten ikiniz de pişersiniz
birhanim25 aydint almışken ikisini de alın zaten kanguru yer kaplamaz Nereye gideceğinize bağlı ama bazı yerlerde kanguru kolay olabilir
[silindi] aydint papatyagibi bu yoruma katılıyorum ama ben hep ikisini de alıyorum yanıma çünkü bazen sabahtan akşama kadar dışarıda olunuyor benim bebem de kurtludur pusette oturmaktan sıkılır belli bi yerden sonra. O zaman da sırayla kanguruda taşırız eşimle
hazale966 aydint sıcaklarda hem kanguru zor olur hemde sizin icin taşıması zor olur. Bebek arabası bence
[silindi] papatyagibi ahahaha yapar inanırım ablam zavallım ikinci çocuğunu haziranda doğurdu ve alanyada kaldılar 3 ay ve ilk 3 ay çocukla yapışık gezilmesi gereken zaman ikisi de sürekli kıpkırmızı gezmişlerdi 😂
papatyagibi [silindi] Serin bir hamilelik ne güzeel Ben son zamanlar sıcaktan geberiyordum her yere terlikle falan gitmeye baslamıstım 36 numaracık ayaklarım 38e anca sıgıyodu 😂 O sıcaklarda ne çektim bee ama hiçte evde oturmadım ksksk
[silindi] papatyagibi bak işte siz de terlik açısından şanslısınız ben ekmek ayaklarımı bota sokmaya çalışıyordum 😅
maygirl aydint bebek arabasi icinde uyuyablir daha rahat gezeblir.oturur vs.kanguru ilk 3 aya daha rahat bnce.ki ona bike bebek arabasi lazim gerci bnce.