-Ozge- Kızlar engelli bir gelin için soruyorum bu soruyu kendisi hap veya prezervatif kullanacak akilda degil. İmplant taktıran varmı fiyatı yan etkisi ve koruyuculuk oranı nedir ? Deneyimi olan varsa beni bir bilgilendirin lütfen
balkizlar -Ozge- implant en iyi yöntem diyorlar ama bilinmez tabi… ben taktırdım 6 ay önce ama kimseye öneremem doktora gitsin sorsun ben 7500e taktırdım
2bebeannesi158_ -Ozge- yan etkiler her korunma şeklinde var deri alti implant tüp bağlatmadan sonra en etkili yöntem dedi doktor bana
-Ozge- sarmaliklahana Valla o kısmına bende tepkiliyim eşimin tarafından tanıdık biri bu kişiler bugüne kadar kayinvalide yol yordam öğretmiş ama kayinvalide vefat edince perişan hale geldiler bana fikir sordular korunma hakkında bende en etkili yontemi arıyorum 🤷🏻♀️ 3 tane bebekleri var çünkü
sarmaliklahana -Ozge- ooooo maşallah yeni sandım ben. 🙄 Allah yardım etsin. En güzeli kol içi implant ozman bence. Ama onunda takip edilip yenilenmesi lazım 4-5 senelik sanırım
2kizannesi_55 Bende sordum doktoruma etkisinin gittiğini ve onunla da hamile kalan hastasının olduğunu söyledi. Spiral daha iyi sanırım
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan 2bebeannesi158_ emzirmeye etkisi var mı ben de taktırmak istiyorum ama sütümü etkiler mi hormonlar la oynuyor mu