ars9824 Kızlar bebeğim asla pütürlü taneli şeyler yapıyor artık cidden sinirlerim bozuluyor 7 ay 3 günlük yaptığım herşey çöp oluyor hergün bir umut birşeyler yapıyorum asla yemiyor ağzını açmıyor önüne koyunca eline alıp ağzına götürünce de ağlamaya başlıyor ne yapabilirim bu durumdan cidden yoruldum tatlı şeyleri hiç yemiyor çorba vs yaptığımda içiyor 🤦🏽♀️bugün 2 defa kahvaltı hazırladım birincisi pankek tarzı 2. De omlet asla yemedi ağladı en son yumurta kaynattım sütümle açtım cici bebe vs koydum sıvı olunca yedi 😭
ars9824 Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum baştan beride pütürlü şeyler veriyorum asla yemiyor ek gıdayla arası pek yok anca çorba vs yiyor sıvı şeyleri tüketiyor nasıl alıştıracağım
ars9824 Artık birşey hazırlamak bile gelmiyor içimden psikolojim bozuluyor herkes de bir yorum yapıyor çorba vs verme diye son çare onu veriyorum vermesem sadece mama yada anne sütüyle beslenecek
ars9824 Tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim böyle olup düzelen bebeğiniz oldumu sonradan ek gıdaya doktor önerisiyle 5,5 aylıkken tadım olarak başladım
ayisit Normal öyle yapması, çok üstüne gitmeden ara ara deneyin alışacaktır. Eline katı gıdalar verin ki kendisi keşfetsin alışsın.
adaatuna Zamanla alışacak şuan aç kalmıyor yemezse çorbaya alıştırmayın derim siz sakin olun zamanla alışacak blw ile ilerleyebilirsiniz bazen
eemete bebeğime çok güzel bir uyku maması yaptım bence kahvaltı olarak da hazırlanabilir. Hindistan cevizi yapı koydum tadı hoşuna gitti ve tabağı bitirdi. Tarife bakabilirsiniz ezgii_atan, yarın da peynirli bir bebek keki yapacağım onu da paylaşırım