Lavin- Kızlar merhaba. Bebeğim 7 ay 8 günlük oldu ancak tüm çabalarıma rağmen emeklemiyor. Bu normal mi ? Birçok bebekli arkadaşımın çocukları bu aylarda emekliyordu .
momas Lavin- 8 ay 5 günlük emeklemiyor sevmiyor da. Emeklemek gelişim basamağı değildir her bebek emeklemek zorunda da değildir.
papatyatanesi Lavin- benim bebeğim 10 aylıkken emeklemişti merak etmeyin daha zamanı var ayrıca emeklemese bile olur gelişim basamağı değil çünkü☺️
pimpiriklianne43 Lavin- benim kızım hiç emeklemedi direk yürüdü hem 7 ay daha küçük bence sağlık ocağındaki hemşireye nezaman karnı üstüne döner dedim 7 8 aylıkken dedi
birhanim25 Lavin- bebeğim 9 buçuk aylık aşırı hareketli olmasına rağmen yeni emeklemeye başladı üstelik 5 buçuk ayda sürünmeye başlamıştı çok uzun sürdü emeklemesi
gizematadeniz birhanim25 aynen 5.5 aylik sürünmeye başladı cok hareketli ama 8 aylik olacak emekleme yok. Sürünerek muthis hizli artık tabi
urazmom13 10 ay 1 haftalık emeklemiyor onu geç girişimde bile bulunmuyor 🫠 bence acele etmeyin her çocuk aynı değildir
Burcinblgl Lavin- daha küçük bebeğiniz başka bebekler yapıyor benimki yapmıyor diye evham yapmayın benim kızımda on aylık emeklemek istemiyor yuvarlanıyor panda gibi yapsa yapar ama istemiyor belli buradakilerin de dediği gibi gelişim basamağı değil 🌸
birhanim25 gizematadeniz sürünerek her yere gittiklerini fark edince emekleme çabası olmuyor sanırım biz herhalde emeklemeden yürür diyorduk Ama keşfedince devam ediyorlar sizinkinin de daha vakti var merak etmeyin emekler ya da direkt yürür Allah’ın izniyle 🤭
456PlayerEsra 7 ay 20 günlük emeklemiyor ama halının üstüne koyunca kendi ekseni etrafında dönüyor sürünerek emeklemeya çabalıyor ama daha mantığı çözemedi
Feyzosumunannesi Lavin- Çok normal,emeklemeyedebilir. Benim kızım 12 aylıkken emekledi ve kolay kolay emeklemezdi. Sonra hemen yürüdü zaten. Yani her bebek emekleyecek diye bsey yok.
bnurr Lavin- her çocuk emeklemez ben o kadar çabaladım sizin gibiydim herseyi denedim yok en sonunda yaşına 1 hafta kala yürüdü
1zeynosileannis Lavin- benim kızım çok hareketli bir bebek olmasına rağmen 8 buçuk aylıkken emekledi 1 yaş gününde yürüdü yani emeklemiyir diye geç yürür diye birşeyde yok her bebek emeklemez erken yada geç olması da bir sorun değil
SevimmMkuzey Lavin- emekleme gelişim basamağı değildir zaten üzülmeyin vakti gelince kendisi isterse emekler isterse hiç emeklemeden yürür gider 🤣 biraz bebelerin keyfine bağlı bu emekleme olayı 💚