annekadin21 Ya gece uyanıyor birden saatlerce ayakta. 11 aylik. Gündüz de 3 saat max uyuyor. Çok uyumuyo. Saat 1 den beri ayakta. Uykuya geri donduremedim ve dönem dönem her ay böyle yapıyor ama bir aydır Cook kötü uykularımiz 8 dışımız var. Çok.yoruldum.
gizememre annekadin21 merhaba 7 ay 22 günlüğüz biz de öyleyiz uykuya direniyor sürekli memesini atıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bizim 2 dişimiz çıktı daha
maybeybi annekadin21 postu ben yazdım sandım 11 aylığız 8 dişimiz var 1 aydan uzun süredirde bu haldeyiz. 2 gün önce gece 12de uyandı sabah6da uyudu ve 2 saat sonra geri uyandı dün sabah 8de ve gün içinde asla uyutamadım gece 10da güç bela eşim uyuttu gece beşyüz kere uyandı sabahta 6da kalktı. Uyku eğitimini eşim istemiyordu ama şu an araştırıyorum artık. Bir de gündüz sorunsuz 2 uyku yaparsa toplamda 3 saat uyuyor
annekadin21 gizememre emzikte almıyor benm bebegm. Beni emzik yapti. Çok kotu gerçekten akşam uykusuzluk. Bizim.uykulsrmiz hep kotuydu ztn aksamlari
beybitolat cLearQueen bacım sen gerçekten ne zaman girsem onlinesin jshshhahshs harbiden sen hiç uyumuyo musun 😂😂😂
annekadin21 maybeybi ayy aynıyız sanırım. Ya ben arkdsmla konustm o dedi ki 6 7. Aydan snra zor oluyor uyku egitimi. Bide smdi dişler falan filan bebek artık bilinclendi…. bilemiyorum dayanabilcek güç var mı oda var. Bizimle uyuuo ben besigine de alistirmadim benm.once oraya da alıştırmam lazim her türlü zor.
maybeybi annekadin21 ben odasınıda ayırdım 8. Ayda ama tutunup ayağa kalkmaya başladığından beri böyle, doğduğundan beri uykuları problemliydi zaten ama 8. Ay atağı 7nin sonlarına doğru başladı o günden beri böyleyiz :( nasıl çözücem bilmiyorum
annekadin21 210796 onu bnde dusundum ama sbh uyndjtn 3 saat snr hmn uyuyo. 2.uykuyada rahat giriyo. Sabh pek sknti yok
annekadin21 maybeybi doktorum pronight diye bi uyku dmlssi önerdi Ama cocuga da öyle şeyler vermek.istemiyorum. dis herlde ya da atak.. bizimde.oyle ya hiç güzel.degildi akşam uykualri
maybeybi annekadin21 bende vermek istemiyorum 🥺 herkes ver diyor ama versem mi diye düşünemiyorum bile