celasunanas Merhaba 18 aylık oğlumda daha önceden otizmden şüpheleniyordum fakat aslında duyusal hassasiyeti varmış bu durumu yaşayan bilen var mı süreci nasıl yönettiniz ne yapmam gerekiyor bilgilendirir misiniz ?
Dondurmalikahve celasunanas Oyun hamuru, kinetik kum, köpük, parka kumla, suyla oynamalı, çıplak, dokun hisset kartları yardımcı olur.
A2B4 celasunanas ergoterapi almalisin.biz ole yaptık 1 yıl hem ergoterapi hemde dil terapisi aldık 23 aylıkken baslamistik.35 aylık hem konuşuyor hemde dokunsal duyusal hassasiyeti bitti şükür.çok zorlandım ağladığım zamanlar oldu ödev veriolar onlar kesinlikle yapılmalı inada bindrmeden.değerlendirme aldirin
celasunanas Dondurmalikahve internetteki bazı bilgilere göre de destek olun yaptırmayın falan yazıyor kafam çok karıştı
Dondurmalikahve celasunanas Nasıl yani bu tür oyunlar mi oynamasın çocuk deniyor. Duyusal hassasiyeti olan çocuklara bu tür önerileri verilir ama.
celasunanas Dondurmalikahve bende anlamadım yüksek sesli ortamlara girerken kulaklık takın falan yazıyor yazıyor hatta kumla oynamak istemiyorsa oynatmayın zorlamayın yazıyor o yüzden bende ne yapıcağımı bilemiyorum şu an
Dondurmalikahve celasunanas Anladım şimdi zaten zorlatmamaniz gerek ama teşvik etmeniz lazım lazım. Teşhisi kim koydu o size öneri de bulunurdu aslında.
celasunanas Dondurmalikahve doktorumuz fazla bişey söylemedi bu konunun terapistleri uzmanları var onlar daha iyi bilirler dedi öncelikle çocuk psikiyatristine yönlendirdi ama 8 10 bin bandında seans ücretleri ve maddi olarak zorlayabilicek bi süreç olucak o yüzden evde kendim nasıl destek olabilirimin yollarını araştırmaya çalışıyorum