gulguzeli11 Resimde sol üstte bu diş mi arkadaşlar, bebeğim tam 5 aylık, 4 gündür çok huzursuz ve uykularımız, beslenme düzenimiz çok bozuldu, ne meme alıyor ne mama, bir de her gün kaka yapardı şimdi 3,4 günde bir yapıyor, diş çıkarma belirtileri midir
ckader gulguzeli11 Önce alttaki dişler çıkıyor diye biliyorum. Ne tatlı ağzı var öyle sizde baya güzel çekmişsiniz ben kendi kızıma o kadar net bakamadım bende bugün aynı dertle ağzını kontrol edip duruyorum ateşi 37.7 oldu çok huzursuz bir gün geçirdi şimdi uyuyor
MinikBaligim gulguzeli11 bizim 2 aydır böylr dişler çıkan yok ama huysuzluk aldı başını gidiyor uyumuyor
Omeraslan gulguzeli11 ilk alt dişler çıkar. Tabi arada sıralama değişir. Bu şişlikler diş yerini yapıyor ama henüz diş çıkacak diyemezsiniz. Diş etinde ince çizgiler oluşunca dişin çıkmaya yakın olduğunu anlayabilirsiniz.
Gulsum_nurrr Evet diş Allah yardımcınız olsun bebeğim 11 aylık iki gündür ateş 39/40 ta diş çıkarıyor Dişi patlayana kadar huzursuz oluyorlar
gulguzeli11 Gulsum_nurrr yaa, ne kadar sürede çıkıyor peki umarım çok zorlamaz, ona da bize de çok zor gerçekten 😑
gulguzeli11 ckader teşekkür ederim, biraz zor oldu ama uzun uğraşlar sonucu çektim☺️yeri farkediyor mu ki bilmiyorum, burda biraz da sertlik var gibi geldi bana o yüzden 😑
gulguzeli11 MinikBaligim hiç sormayın çok huzursuz sürekli mızmız ya da ağlıyor, umarım çabuk çıkarırlar 🥴
3kedili2bebekli gulguzeli11 hayır malesef çok uzun yolu var daha bu damakta dişin alt damaklari kontrol edin bir de