ceybey Üç aşıyı aynı gün yaptırdınız mı? Bebeğim 5 aylık aşı takviminin değişmesinden dolayı sağlık ocağında aylarımız kaydı ve pazartesi günü aynı anda olacak bu aşıları. Çok tedirginim, gözüme uyku girmedi. Ağır gelmez mi?
rznblrm ceybey sağlıkçılar ve doktorunuz daha iyi bilir ama ben olsam aynı güm yaptırmazdım çünkü ağır geliyo aşılar
D_deniz ceybey menenjit 1yas sonrasına bıraktım. 13aylik başladık. Çünkü 12 aya kadar birçok aşı var. Ama 12aydan 18aya kadar yok. Zaten devletin yaptığı asırlarda yüzde 50menenjit koruması var. Tabii bexero ve nimenrix de olanlar yok bu yüzden başladık menejite ama 1yas sonrası.
motherthea ceybey 5 aylık bebek bu kadar ağır aşıları nasıl kaldırır bexero zaten çok ağır bir aşı karma olan da öyle aşıların günleri kayabiliyor biz çok yaptık öyle bence aralıklarla yaptırın minicik beden bi dünya sıvıyı nasıl kaldırsın ki 🥺
ceybey dilaramomyy sordum hepsi aynı gün uygundur dedi ama kimseye güvenemiyorum kötü şeyler okuyoruz, görüyoruz
ceybey rznblrm evet gerçekten küçücük bedenlerine ağır geliyor dediğiniz gibi farklı gün için teklif edeceğim
elifmelif ceybey menenjit aşılarını iptal edin şimdilik. Karma aşılarla menenjit aşıları arasında 4 hafta bırakın. 7.ayda zaten aşı yok o zaman yaptırırsınız. Normalde 5.ayda da aşı yok nasıl kaydı karma aşınız?
fgnkrts ceybey biz 4 aşı birden olduk hemşire tek verem aşısı canlı aşı diğerleri öyle değil o yüzden sıkıntı olmaz dedi