uykusuzanne__ Benim çocuklar hala ayakta uyutmaya çalışıyorum bakalım 🤔 inşallah uyurlar sizde durumlar ne😊
Pirasalipuding uykusuzanne__ uyudular şükür ama şu ara çok direniyorlar uykuya inşallah geçer sizinkiler ne kadarlık maşallah dayanabiliyorlar mı bu saate kadar
uykusuzanne__ Pirasalipuding benim oğlum 3 yaşında kızım da 19 aylık ikisi de baya geç uyuyorlar 🤦🏼♀️
Rez uykusuzanne__ saat başı uyanmasındansa sabaha kadar uyumamasını tercih ediyorum oğlumun, vallahi mal gibiyim 3 gündür gece gündüz karıştı ne uykuymuş arkadaş 2 çocuğum da nefret ediyor ya
incinare uykusuzanne__ uyudular çok şükür temizlikte yaptım bir güzel eşimin izin günü sabah bisiyle uğraşmak istemiyorum kahvaltı yapcaz sadece hazrlandm şimdi onu bekliyorum😁💅
Rez uykusuzanne__ Allah razı olsun, 2 saatte 4 kere uyanmış oğlum gel de mutlu ol gel de uyu allahım sabır ver yarabbi
gizememre uykusuzanne__ ay uyudu ama nasıl uyudu bir de bana sor 1 saat savaştık be uyuduğundan beri yarım saatte bir memesini düşürüp ağlıyor
1arasss Uyudu uyusa da bende uyusam diye gözüm düşüyordu kaç saat oldu yatmadım yarın pişman olacağım