biranne_2134 Kızlar sizdede oldu mu basur baş vermiş 5 gün oldu doğum yapalı hem dikiş ağrım var hem basur napıcam başı sivilce gibi tuvalette de zorlanmaya başladım dikişlere bişey olucak diye korkuyorum
Marianne biranne_2134 proctolog diye merhem var, adaptör ucu var, o adaptörle içeri sıkmanız lazım. Bana çok yardımcı olmuştu.
nnoktaa biranne_2134 sakin olun zamanla geçecek. Beslenmenize dikkat edin. Bana doktor procto-glyvenol vermişti. Çok geçmiş olsun.
berk58 biranne_2134 şuan yeni sanırım o yüzden geç kalmadan genel cerrahi ye görünün ilaçlar yazar iyi gelir size , benimde doğumdan sonra çok arttı ve geç kaldım üçüncü evre oldu ilaçlar fayda etmedi ve ameliyat oldum geçen hafta
biranne_2134 nnoktaa oralac şurup içiyorum ama yumuşatıyor tam sıvı ilk zaman olmuştu şimdi sadece yumuşak dışkı ama yaparken acıyo ve dikişlerden dolayı zorlanamıyorum korkuyorum ve uzun süre bekliyorum
melmer nnoktaa sizin ne kadar zamanda geçti bi ay oldu iyiye gidiyordu kan toplanmış şimdi içine iki tane mahfoldum ya
berk58 biranne_2134 teşekkür ederim birşey olmaz şuan korkmayın ama dediğim gibi genel cerrahi ye görünün ertelemeyin
dkarad biranne_2134 biranne_2134 beklemeyin beklerseniz dikişe baskı yapıyo ağrı yapar korkmayın sakın
nnoktaa biranne_2134 doğum sonrası kontrole gitmiştim. Doktor bana kendini kasıyorsun. Dikişlerin sağlam stres yapma kabız olmazsın dedi. Hakikaten de olmadı.
dkarad biranne_2134 kayısı yiyin ve meyve suyunu için oda rahatlatır tuvalete çıkmanıza baya yardımcı olur zorlanmadan
nnoktaa biranne_2134 işte stres etkiliyor. Sizi anlıyorum ancak emin olun geçecek. İlk eve geldiğimde o kadar zorlanmıştım ve canım yanmıştı ki doğum yaparken bu kadar zorlanmamıştım 😬
nnoktaa melmer benim o kadar sürmemişti fitil ve kremle 2 haftada geçmişti. Siz mutlaka bi doktora görünün. Çok geçmiş olsun