masalyldrm Kızlar bebegım ateşlı ama sankı hastalık belırtısı gibi değil gıbı de acaba diş mi diş dınemı ateş nasıl oluyor birde diş etlerınde nasıl bı görulme oluyor yardımcı olur musunuz diş nasıp görünür fotoğraf olan var ıse ata bilir mi
ecemsuasel Canım öncelikle geçmiş olsun diş etlerinde beyazlaşma olur ve dişden dolayı ateş varsa buna huzursuzluk sürekli ağlama da eşlik ediyor okur ateş de genelde 38 derece olur.
masalyldrm ecemsuasel huzursuz ateşı de 38 ler de ilerlıyor 🥹 kabardığını bır kaç arkadaşım a baktırdım soyeldıler ama sankı azıcık bı yerı yarılmış gıbı gelıyor tamda anlayamıyorum 🥲acaba hastalık mı onuda anlayamıyorum yani duş aldırıp calpol verdım Bakalm 🥲 teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌸
ecemsuasel masalyldrm rica ederim duş aldırmak ve ilaç desteği almakla iyi yapmışsın canım umarım biran önce iyi olur çünkü bu süreçler anneleri daha çok yıpratıyor rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin 🥰
masalyldrm ecemsuasel diş çıkarıyor Muş🥲yemek yedırırken kaşık degdı o sekılde anladım kabarıklık uzun zamandır vardı zaten ama hıc uyumuyor hala 😂 tam anlamı ıle diltan görünmüyor diş sanırım görünmeye başlayıp uzayınca rahatlayacak