bdbhdkekne ibildere umarım ciddi bir durum yoktur Allah şifa versin en kısa zamanda doktora götürün üste çıksın belki yardımcı olabilecek biri görür
cakebabe ibildere tutup kaldırırken falan olmuş olabilir mi geçmiyor mu bende kızımı severken kucağıma falan aldığımda oluyor bazen anlık böyle
nnoktaa ibildere kaç aylık, ek gıda kullanıyor musunuz? Beyaz kabarcıklar var. Alerji gibi duruyor. Mutlaka bir doktora gösterin.
Mom0008 ibildere egzama olabilir benm oğlumuzda böyle belirli yerlerinde vardı sadece boyun karnında bacak arkalarında filan
ibildere cakebabe eşim sabah görmüş ben şimdi gördüm sabahtan beri varmış küçük küçük sinek ısırığı gibi aynı
nnoktaa ibildere dün bugün farklı bi şey yedirdiniz mi? Ben küçükken çilek yediğimde ya da polen döneminde üstüm böyle kabarır kaşınırdı onu hatırlattı bana. Çok geçmiş olsun ❤️🩹🌸
Nurci ibildere geçmiş olsun alerji sanırım 4-5 aylıkken oğlumda da olmuştu süt diyetine başlamıştım ben kendim ozamn geçmişti
cbnna ibildere kızımın da sırtında olmuştu bu şekilde alerji sanıp doktora resim attım alerji değil dedi daha sonra 3 4 gün falan sürdü kendiliğinden geçti
berk58 ibildere o kızarık kısma parmağınızla bi kaç saniye bastırın çekin kan geç mi dağılıyor hızlı mı hızlı dağılıyorsa alerji olabilir