sadecoffeee busrasil2019 ben hep çıkartıyordum arkadaşımla annem giydir çocuk hasta olur diye diye giydirmeye başladım bir yıldır 😅
twobabymom_ Genellikle evet kan dolaşımı için ama mesela bu havalarda bizim ev soğuk oluyor o zamanlar külotlu çorap ile yatırdığım oluyor
kelebegiminannesiyim busrasil2019 21 aylık daha hiç çorapla yatırmadım. İlk birkaç ay ayaklı pijamalarla yatırdım o kadar
betul97_ busrasil2019 Çıkarıyorum sadece bir ara çok soğuklarda ayaklı tulum almıştım onu giydiriyordum onun dışında çıkarıyorum. Bazen ailemde kalmaya gittiğimde annem çıkarmaz üşür diye terden ekşi ekşi kokar😅😅
3kedili2bebekli busrasil2019 çıkarıyorum hemde 21 derecede uyutuyorum hiç bir doktor ayaktan usutup hasta olmuş demedi 😂
maybeybi busrasil2019 yaaa tabiki evet, bazen ben çorapla uyuyakaldığımda o kadar rahatsız oluyorumki kan dolaşımı yavaşlıyor hiç çorapla yatırmadım geceleride ayakları sıcacık oluyor
gulmuay busrasil2019 ya ben çorapsız yatırıp bu aralar çorapsız gezdiriyorum ama gel bunu çevreye anlat az önce eşim zorla giydir giydir söylendi
Mnli busrasil2019 doğduğundan beri hangi vakitte çorap giydiriyorum acaba zar zor ayakkabı giyerken 20 aylık
Gul-bsr Yaz kış gece gündüz uykusu farketmez çıkarıyorum hatta bizim uyku rutunimiizn parçası yatağa gir çorap çıkar sağlık açısındada çıkarmak doğrusu demişti doktor