Oğlum 3 ay 20 günlük normalde hiç uyumayan gazlı ve çok yoran bir bebek 2. Ayında gece uyumaması bir anda bıçak gibi kesildi ve her gün saat 22.30 da uyuyup 3,30 veya 5.30 da tek beslenme yaparak sabah 8 hatta 9 a kadar uyuduğu olurdu çok rahatlamıştım ama geçen hafta ne olduysa bir anda 9.30 da uyudu ve gece 2 de uyanıp besleniyo sonra tekrar 5 de uyanıp besleniyo ama tekrar uyutmak çok zor oluyor uyursa eğer 7 de güne merhaba diyor. başta beni zorladı hatta çok zorladı inatla 22.30 uykusuna alışsın diye çabaladım ama 23.00 da uyusa bile aynı beslenme saatleri ve güne başlaması devam ediyor. Ek olarak çok sağa sola dönüyo ve ben saat başı uyanmaması için çabalıyorum o da ekstra yoruyor bel ağrım olduğu için zoruma gitti sanırım. düşününce yaptığım hata gibi gelmeye başladı asıl şimdi kazandığı düzen daha mı iyi?(Tabii saat başı uyanmasın diye çabalama zorunluluğum düzelirse.) Kendi konforum için bebeğime haksızlık etmek istemiyorum.
Kundak yapıyorum bu arada
Bide hep kucak istiyor, meme de hep ağlıyor heeepp zorla tutturuyorum 2. Ayında başladı bu da
Deneyimi olanlar akıl verebilir mi lütfen