haticess0 Kızlar oğlum ilk uykusunu 12 gibi yapıyor 1 saat ikinci uykuyu 4 gibi yapmaya çalışıyorum istemiyor bu saatlerde uyumak istiyor çok huysuzlanıyor şimdi uyutsam gece uyumaz ki ne yapabilirim ya oyun oynamaktan da sıkıldım yorgunum kendi kendine de oynamıyor :(
ElvisDemir-moms haticess0 ayyy benim oğlumda öyle ilk uykusunu çok erken kalktığı için 10 11 gibi yapıyor mesela bugun 2 ye doğru uyandı 1 saat kadar oldu anca 2.uykuyu istedi ama kendini yırtıyor uyutmazsam mecburen uyutuyorum. Gecede 10buçuk 11 gibi uyuyor tekrardan
aysebb haticess0 Kaç aylık ? Tek uykuya geçecek olabilir ama öğlen 12.00-13.00 gibi yapması daha uygun tabi akşama kadar dayanabilmesi açısından. Zamanla alışıyorlar ilk haftadan sonra oturuyor düzen
haticess0 ElvisDemir-moms benim oğlum da erken kalkıyor 12 gibi anca yapabiliyorum uykusunu ama ikinci uyku da hep problem oluyor 6 buçuk 7 gibi uyumak istiyor sizin yine iyimiş bizimkisi o saatte yatsa gece hiç uyumaz 🤷🏼♀️
haticess0 aysebb 14 aylık da tek uykuya dayanabileceğini sanmıyorum erken kalkıyor çünkü ilk uykusunu 12.00 da yapıyor 1 saat uyuyor kalkıyor sonra 4 gibi uyutmaya çalışıyorum uyumuyor bu defa da 6-7 gibi uykudan çok huzursuz oluyor uyumak istiyo
ElvisDemir-moms haticess0 kaç aylık oğlunuz benimki 10 aylık olacak 10 gün önceye kadar 2 saatte bir uyumak istiyordu yeni doğan gibi şimdi 43-4 saatte bir uyumazsa kendini yırtıyor
kirazmevsimi_ haticess0 benimkide 14 aylık tek uykuya gectik bizde. Bende dayanamaz dedim ama gayet sakin gecti ilk haftası. Bahsettiginiz durum tek uyku sinyali bence. Birkac gun deneyin rayına girerse tek uyku yaparsiniz.
aysebb haticess0 Erken kalkıyorsa ilk uykuyu geç yapıyor aslında. Benim kızımda 14 aylık olana kadar 2 uyku yaptı ardından 2. ye direnmeler başladı ve teke düştük. Bizim düzen ise şöyleydi 7.30 gibi kalkardı genelde ve ilk uykuyu 10.30 da yapardı. Diğerini ise 15.30 da yapardı. İki uykuda max 1 saat olurdu. Tek uyku için zamanınız gelmiş olabilir ama dediğim gibi tek uykuda öğle uykusunun 12.30-13.00 gibi başlaması uygun oluyor. Şuan benim kızım sabah yine 7.30-8.00 gibi kalkıyor. Öğlende 12.30-13.00 gibi 1,5 saat uyuyor. Akşamda 21.00 de uyuyor. İlk hafta alışır sonra düzene biner. Zaten 2. uykuya direnmek tek uykunun sinyallerinden biri
adaatuna haticess0 ilk uyku çok geç bence zaten Sabah 7-7:30 kalkma 1.uyku 10:00 11:00 arası 2.uyku 14:00 15:00 Akşam 20:00 Bu daha makul bence ama 1 aya felan tek uykuya geçer O da 12:30 14:30 arası 2 saat uyuma
haticess0 adaatuna 7 buçukta uyanıyor denedim asla 12 den aşağı uykusu gelmiyor saat 11 den başlıyoruz 12 de anca uyuyor akşam 8 de uyusa sabah 6 da kalkar herhalde 😶
haticess0 kirazmevsimi_ Deneyeyim bi sizin bebeğiniz sabah kaçta uyanıyor öğlen uykusunu ne zaman yapıyor acaba uyku saatlerini yazar mısınız
kirazmevsimi_ haticess0 8de uyanıyor. 13.30da öğlen uykusuna geciyor 15.30da kalkiyor. Gecede 22.00da uyumuş oluyor.
haticess0 aysebb oğlum da 7 buçukta uyanıyor ama 10-11 arası hiç uyumuyor ya 11den başlıyoruz 12 de anca uyuyor akşam uykusunu erken yapayım desem mesela 20.00 da uyusa bu defa da sabah 6 da uyanır orta bir dengeyi bulmak lazım hepsini deniycem teşekkür ederim
haticess0 ElvisDemir-moms 14 aylık canım 10 aylık bebek için 2 saatte bir çok değil mi ya geceleri uyumaz bu defa gece uykusu nasıl uyuyor mu