Kızlar oğlum 21 aylık. Bezden aşırı rahatsız oluyordu istemiyordu bende tam 2 yaşı dolsun diye bekliyordum ama alerjik bir çocuk vücudu egzamaya döndü poposu falan egzama oldu. Salı günü bezini değişirken kaçtı kesinlikle ikna edemedim bezi istemedi bende zaten lazımlık falan almıştım dedim bismillah diyelim bari tuvalet eğitimi işine. Klozet adaptörünü sevmedi bu arada. Lazımlığa oturmada sıkıntı yok oturuyor alarm kuruyorum çalınca çiş saati diyorum gidip yapıyoruz itiraz etmiyor. Bugün 5 gün oldu geceden çok korkardım 1 kez kaçırdı sadece onun dışında kuru kalktı hep geri kalan günler. İlk 2 gün kabus gibiydi. Çok yordu beni kıyafet dayanmadı. Üçüncü gün daha uzun süre tutmayı öğrendi dördüncü gün de öyle. Bugün sadece 1 kez kaçtı o da kakası. Kakayı lazımlığa ilk defa bugün yaptı hep kaçırdı şimdiye kadar. Bugün azcık yaptı bekledim daha yapamıyor diye kaldırdım sonradan üstüne yapmış. Not alıyorum hangi saatlerde yaptı falan diye Gündür. Bugün maşallah 1 kaka dışında kaçırmadı ama ben hep düzenli getirdim hiç kendi çişim geldi demiyor çiş yapıyor bekliyorum ıslak rahatsız olsun diye ses etmiyor. Bez varken rahatsız olur çekiştirirdi ama iç çamaşırı ile rahatsız olmuyor. Ne yapmam lazım ne zaman söyler söylemesi için nasıl bir yol İzlemeliyim. Tek başımayım destek yok yoruldum da çok pes etsem diyorum bezi görmeye bile tahammül edemiyor. Bende bir yandan sabır yarı oldu diyorum ama söyleyemiyorumda ne yapayım nasıl yol izleyeyım