Alyehus Cigdem_3527 diş geliyor olabilir. O dönem kızımdada 1 hafta red olmuştu. Biberon canını acıtıyordur belki.
notlu Cigdem_3527 merhaba 10 ay 10 günlüğüz ilk ek gıda reddi oldu ama mama içiyordu şimdi ikiside red . Mama için deliren kız gördüğü an ağlıyor asla icmiyor ek gıdada yemiyor çok psikolojim bozuldu. Sizin bebiş ne durumda 🤧
Pirasalipuding Cigdem_3527 belki ek gıdaya alıştığı için tatsız geliyor olabilir bebe bisküvisini (organik) mamayla ıslatıp yedirseniz yavaş yavaş bisküvi miktarını azaltsanız belki geri dönebilir
Cigdem_3527 Pirasalipuding deniyeyim ama az önce çorba da verdim içmedi ayrca biz alerji maması lf kullanıyoruz acaba tatsız mi geliyor
1771717 Cigdem_3527 aynı durumdayım 9 bucuk aydıd mama ıcen bebegım bır haftdır mamadan tıksınmıs durumda resmen🥹🥹🥹
Cigdem_3527 notlu mama aliyorda ama eskisi gibi içmiyor tabi bunada şükür ve mama içerken hep eline birşey veriyorum oyalanip içiyor bı de öyle deneyin
1771717 notlu canım nerde keske duzelse ben artık kafayı yıcem nerdeyse mamayı resmen red edıyor agzına surmıyo anne sutude yok ne yapcaz ya bılmıyorum
Cigdem_3527 1771717 bende zorla veriyorum eline oyuncak vererek oyaliyorum ne kadr doğru oldugnu bilmiyorum