Kızlar merhaba, ilk defa böyle bir post acıyorum ve çok utanarak. Dün gece birliktelik sonrasi cok afedersiniz kondom icimde kaldi. Bebegim 14 aylik, daha dun gunduz ikinci cocuk muhabbeti yaptik suan asla ama ileride belki gibisinden. Aksaminda bu olay basima geldi. Emziriyorum, doktoruma sordum ertesi gün hapina izin vermedi. Bebeğim de memeye çok düşkün, hani içeyim emzirmeyim desem Bebeğim beni paralar çünkü kucağıma geldiği gibi meme diyip aciyor acmayinca vuruyor 1 yas sendromunda kendisi 😄 Eşim de saçmalama, hamile kalmazsın diyor çünkü içine bir şey gitmedi disari akmistir diyor ama bilmiyorum ben korkuyorum. Elim kolum bağlı. Şuan ne yapicam bilmiyorum bunun stresiyle adet olmayı bekliycem. Bebegime hamile kalmak için ovulasyon testi kullanmıştım, o zaman yumurtlamam duzensizdi uygulamalar yumurtlama gösterdiğinde değil de 3-5 gün sonra testte yumurtlama görmüştüm. Şuan ne alemde bilmiyorum ama uygulamaya göre de doğurganlık ortalama %41 diyordu. Bu şekilde olup hamile kalan var mı?