Zehrabaysan bebeğim 9aylık 1 haftadır sıralıyor ama çok yoruluyorum sürekli bir yer tutup kalkmak istiyor ve kalkıyor ve düşer diye korkuyorum bırakamıyorum sıraladıktan sonra ne zaman yürürler?lütfen tecrübeli anneler yorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Zehrabaysan 1 ay sonra da yürüyebilir, 4 ay sonra da. Bu bebelere hiç belli olmuyor. Benmkide o aylarda tutunarak kalkmış, sıralamış felan ama 16aylıkken desteksiz yürüdü.
goktugharun Zehrabaysan benim oğlumda 1 yasında emekledi 14 aylıkken sıraladı koltuklara tutunup kalkıyor adım atıyor son 2 haftadır yürüme arkadaşı ile bir kaç adım atar kendisi bende arada bi ellerinden tutarım biraz yürür ama zorladıgımda yapmıyor kendi isteğinde yapıyor 18 aylık olcak 8 gün sonra akışına bıraktım artık ne zaman kalkıcak yürücek beklemedeyim😐 @Seher11 @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala
Zehrabaysan NeclaLeylaCeydaOhnealaneala şuan çok korktum böyle devam ederde bel fıtığı olma ihtimalim yüksek 😀
210796 ben kanepenin onunde yerde oturuyoedum oglumda oralarda dolaniyordu ve ya yatakda yatiyordum oglumda yatagin kenarlarinda geziyordi.cok tenbelmisim😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala goktugharun bence bizden de çekiniyorlar😁 kızım bir ara abisiyle oynarken tesadüfen yürüdüğünü gördüm, 4,5adım attığını. Beni fark edince hemen oturmuştu 🤣
ferahmete Yürümek için erken 2 3 ay öyle sıralar benim bebeğimde öyle olmuştu sizde durum farklı olabilir yani 14 15.ayinda da yürüyebilir