kubusss kızlar yaa gece test atmıştım herkes pozitif yazmıştı sabah kan verdim sonuç pozitif korku sardı beni ilk hamileliğim çok bulantılıydı
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kubusss korkma, korktuğun başına gelir öyle düşün. Belki bu hamileliğin çok rahat geçecek :)
[silindi] kubusss Bende korkuyordum bulantıdan şuan iyi gidiyor ikinciye göre bulantı çok az sanırım doğru diyorlar😅
[silindi] kubusss 8. Hafta bitecek herhalde ya emin değilim 🤣 Hayırlı olsun canım🌸 Yani azcık bulantı var ama ilki çok kötüydü 🤢 Umarım iyi geçer seninki de
defnevedoruk kubusss benim ilkinde hiç bulantı kusmam olmadı bu hamileliğimde kusmaktan bulantıdan ölmüştüm ilk zamanlar umarım sizin olmaz
ZeydsMom Bir benim hamileligim bire bir ayni oldu gakiba herkeste farkliyms 😄 ay herkes hamile bu aralar cok guzel . Neden yani yalniz olayimki herkes hamile kalsin 2-3-4 cocugu dogursun 😄
kubusss defnevedoruk ay insallah olmaz benimde korkulu rüyamm resmen bu isteyerek hamile kaldım ama bulantı baslarsa diye korkmaktan sevinemedim