haleasel Merhaba arkadaslar kızım 3.5 yasini gecti cok sinirli surekli bagriyo hic sabrı yok aşırı sinirli mutlu olmuyo hic biseyden biseyi severek alıyoruz eve getiriyoruz mesela o an mutlu ama eve gelince bi zaman sonra sinirleniyo bunu istemiyorum neden aldın atalım geri verelim gibi hep olumsuz konusuyo ve buna cok sinirleniyo biseyi bağrirarak tamam dediğim halde tekrarliyo surekli ayaklarini yere vuruyo agzini sinirlenince degisik degisik hallere sokuyo anlam veremiyorum sakinlesmiyo guzel konusmadan anlamiyo ve en kotu huyumuz babasi bile olsa ona kendini öptürmüyo rahatsz oluyo yada öpünce islak mendille yuzunu siliyo oyuncagna sabah dokundu babasi diye oyuncagni sildi cok titiz huylu bi cocuk oldu anlamadm nasil bas edicem endiseleniyorum artik hep boyle huysuz bi cocuk kalcak diye ne yapcagimi bilemiyorum artik kafayi yemek uzereyim 😔
NmalkoC haleasel benım oğlumun 3.5 yaş halini anlattınız 😃 şuan 4 e girmek üzere biraz sakinledi aynısını yapıyordu oyuncakcıya giriyoruz 1 hakkın var diyoruz istediğini alabilir mesela gidip kepçe alıyor eve gelince keşke kumandalı alsaydımdiye onu fırlatıp atıyordu kırıcam bunu istemiyorum keşke almasaydım herşeyi bağırarak çözeceğini sanıyordu tepki vermeyin çok zor biliyorum ama 4 yaşa doğru biraz daha sakinleşiypr
haleasel NmalkoC yaa disarda bile bisey soyluyo tamam annecim gitcez etcez diyoruz bu sefer daha cok bağrarak konusuyo devam edyo söylemeye dedigi sey hemen olsun istiyo birinde bisey goruyo aglıyo benim yok onun var diye her seferinde anlatıyorum bu sefer bende cok agresif bi insan oldum bazen alttan alamıyorum malesef 😔
oglumubeklerken haleasel dedigi sey hemen olsun istiyo 3 yaş 4 aylık oğlum bu sabırsızlık durumu bizde de var. En ufak birsey bile söylese tamam diyorum illa o an olucak o istediği yani. Bazen öyle şey istiyor ki yapamam yani o an ya da alamam tepinip duruyor. Sinir bozucu oluyor
NmalkoC haleasel malesef bazen patlıyo insan benım yapım çok sakin olduğu halde bazen hiç dayanamıyorum kızıyorum sabrımızı sınıyorlar malesef ama geçiyo merak etmeyin bi süre naparsanız yapın o inatlaşmalar geçmiyor
Darkness66 Harfiyen aynisi yasiyorum ve gerçekten kendi evladıma tahammül edemiyorum artık. Bazi günler gerçekten evden koşarak kacmak istiyorum. Sinirlerim asiri bozuk, her hareketine tetikleniyorum resmen. Lütfen artik normalleselim..
haleasel Darkness66 evet dimi insan tahammül edemiyor gercekten uyansa sinirli uyusa sinirli cok nadir.mutlu yani hep gergin
Darkness66 haleasel haleasel sacimi or diyor, örüyorum örgü istemiyorum diye agliyor. Ya sabır diyip tamam gel baska bir sey yapayım diyorum yapıyorum aynaya bakıp basıyor çığlığı ben bunu istemiyorum örgü istiyorum diye. Her animiz böyle gel gitlerle geçiyor. Instamom ve biricik psikologlarimiz sabır vs diyor ama peygamber sabrı olsa insanda o bile çatlar bir yerde 🤦♀️
haleasel Darkness66 aynen valla oyle bide bana diyoki bizimki neden boyle yaptin sacimi diyo kiyamet kopuyo yerlere atiyo kendini🤦