Hanfendi7 Kızlar kızımın pelıs bi köpeği var eşimde evde değildi gece kendi kendine çalışmaya başladı oturma odasındaydı orda çalışmaya başladı yattığım yerden kalkıp bakmaya korktum , uyumuşum yine uyandığımda kapanmıştı çok korktum
mortosba Hanfendi7 bu oluyo malesef bebeğimde henüz başıma gelmedi ama kardesimde oyuncak kutusunda gece çalışan çok oluyordu 😅😅
ZeydsMom Hanfendi7 bazen oluyor kapanma yerinde bisey oluyor kapanmiyor. Oglumun muzikli arabasi var mesela kapattigima emindim ama bi anda gece ustune bilmeden basinca muzik caldi 😄 bazen arabalar durduk yere ireli ya geri gidiyor . Alistik artik
Hanfendi7 mortosba oyuncak kuyusunda değildi işte hani başka oyuncak değsin etsin halının üzerindeydi
Kalimbanne Hanfendi7 bizim de aktivite masası çalışıyor yatarken mutlaka kapalı olduğundan emin oluyorum 😄
aleksandralarossa Hanfendi7 oğlımun oyuncakları da arada kendi kendine canlanıyor😄 normal bi durum bence
pogacayanaginannesi Kaçtır böyle tuhaf oyuncak postlarına denk geliyorum acayip 😶 belki düğmesi tutukluk yapmıştır
mirayozlem Hanfendi7 insan yapımı sonuçta. Bozulur, tutukluk yapar. Ben sadece kızımı uyandıracak diye sinir olur pillerini de sökerdim kesin 😄
Pinar_kb Hanfendi7 haha bir gecede bizim uçak başlamıştı aklım gitti 😁 yatarken hepsinin düğmelerini kapatıyorum artık
Hayallerhayatolsa Hanfendi7 playdoh bebeği vardı Kazım’ın ayağı basımı kalmış birden öttü o geldi aklıma
monaroza88 Hanfendi7 bizde de oluyo öyle sesli oyuncaklarda. İlk zamanlarda korkmuştum baktım tutukluk yapıyo tam kapanmiyo gündüz de oluyo çünkü öyle temassizlik falan. Şimdi hiç umrum değil valla gece caliyo duyuyorum hafif sesi geliyo hiç kapatmaya mecalim olmuyo duruyo kendi kendine zaten.
210796 ogrenciyken kiz kardesimin telefonu bozulmusdu.kendiliginden telefon sifresi yazilib ekran aciliyordu.bizde artik sifreyi bile ezberlemisler aciyorlad diyorduk😂teknoloji cihazlwrda boyle seyler mumkun sasilacak bisey yok bence.