melisa9 yelizileri 6 aylıkken koymaya başladım elim ayağım oldu resmen hem kendisi seviyor geziyor hemfe iyi oluyor
ruya16 yelizileri 6 aylık bende koydum hıc bşey olmadı erken yürüdü şuan 16 aylık günde 20 dk falan kalıyordu hıc bır sıkıntıda olmadı Oğlum normal yürüyo şuan
eylulneva0925 melisa9 bende 6 aylıkken koydum ama o kadar korkutuyolar ki insan her koyduğunda çok tedirgin oluyor yok kalçasında sıkıntı olur yok parmak ucu yürür ilerde sırtında sıkıntı oluşur diye 🫤
mero_81 eylulneva0925 ama bunlarda korkulacak şeyler canım her bebek aynı değil ama insanların bu dedikleride doğru kuzenimin oğlu 18 aylıkken tam basabildi benim kızım 1 ay bile kullanmamıştır bende amann derdim neolcak günde 10-15 dk ama 1 yaşına girecek düzeltilmiş ayı 10 aylık ama parmak ucu basar bazen yani
dilan2431 @“eylulneva0925”#p35416309 koyduğunuz zaman ayakları yere tam bassın ama dizleri katlanmasın ona dikkat edin birde yürüteç bebeleri olduğundan daha geç yürümesine neden oluyor gözlemlediğim bu
ElisaMom_ aysme ilk gün kendim yardımcı oldum adım atabilip ileri doğru gide bilsin diye daha sonra kendi yapmaya başladı zaten,ilk kendi yaptiginde yan yan gitti sonra işi cozunce düz gitmeye başladı 🤣