Kızlar size birşey sormak istiyorum hamile kalmadan önce benim düzensiz regl kanamam oluyordu kadın doğuma gittim hormon testi yapıldı ve prolaktin degerim yüksek çıktı kadın doğum beni nöroloji doktoruna yönlendirdi ve hipofiz bezine bakmak için beyin mr istedi doktor beyin mr bir ilaçlı bir ilaçsız çekildi bir raporda sadece hipofiz bezi ile alakalı diğer rapor genel beyin mr neyse nöroloji doktoru hipofiz bezinde birşey yok ama sen bir beyin cerrahına görün dedi bende beyin cerrahina gittim ve nöroloji yönlendirdi dedim doktor mr resimlerini açtı baktı sonra az kireçlenme var bir yerde zaten rapordada yazmıyor seneye bir daha gel önemli birşey değil dedi yolladı sonra ben eve gelince 2. Raporu farkettim orda koyu renkli birşeyler yazıyor ben hastalık hastasıyım korktum okumadım eşim baktı sol tarafta bir yerde genişleme gibi birşey yazıyor dedi ama doktor raporda birşey yok demişti sanırım 2. Raporu görmedi ve ben onara hamile kaldım gitmedim bir daha sonra doğum emzirme derken daha gitmedim aradan 1bucuk sene geçti bu aralar gitmek istiyorum ama bir yandan korkuyorum önemli birşey mi acaba diye sonuçta hipofiz bezi için mr gitmeseydim ki prolaktin degerim çok yüksek değildi doktor mr bile gerek görmeyip ne olur ne olmaz bir bakalım demişti tesadüfen girdim girmesem normal hayatımı yaşardım bir sorun görmüyorum kendimde şimdi cesaretiko toplarsam gidecem ama sizce önemli birşey mi yani damar genişlemesi falan bilgisi olan var mı