zeyneptasdogen Bebeğiniz kaç aylıkken oturdu? Benim ki 7 ay 11 günlük emekliyor, tutunarak kalkıyor ayağa ama oturmuyor🤦🏻♀️
3kedili2bebekli zeyneptasdogen oturmadigina emin misiniz çünkü bildiğim kadarıyla oturmayan bebek emekleyemez oturmak istemiyor hiç poposunun üstünde durmuyor olabilir mi 😂
Eda6714 zeyneptasdogen büyük kızım tam 9 aylıkken oturdu küçük kızım 6 buçuk aylıkken oturdu benekten bebeğe değişiyor
zeyneptasdogen 3kedili2bebekli oturmuyor poposu yere değdiği an salıyor kendini geriye sağa sola emekliyor😂
3kedili2bebekli zeyneptasdogen evet oturmuyor işte oturmak istemiyor 😂 dikdörtgen çamaşır sepetiniz varsa içine koyun önüne de oynayacağı değişik şeyler koyun 1 haftada oturur kasları iyi gibi maşallah ☺️
ckader zeyneptasdogen altı aylık olunca kucağımda destekli oturmaya başladım sayılır yedi ay 14 günlük yaklaşık 20/25 gündür desteksiz oturuyor. Emekleme ya da tek başına ayağa kalkma durumu yok. Yüzüstü dönüyor tekrar sırt üstü duruma getiriyor kendisini. Emeklemek zor olabilir de yürüdüğünü görmeyi heyecanla bekliyorum 🫠