mavisss718 Kızlar 2-3 gündür bebeğimde kuru öksürük var 6,5 aylık. Neyden kaynaklı olabilir sizce sürekli değilde genelde uykudayken oluyor. Aradada hapşuruyor ama burnunda sümük felan yok. Diş çıkartıyor ondanda kaynaklı olabilir mi yada polen zamanı diye
Sedas00 mavisss718 soğuk algınlığı başlangıcı da olabilir bende Marmaris’te yaşıyorum hava bi ara soğuk yapmıştı uyuduğunda bas ucuna buz dolu kap koyun çok işe yarıyo
seher48 Polen tozu bu aralar çok fazla var ondan olabilir benim bebeğimde sık sık öksürüyor dışardan geldiğimizde a
mavisss718 seher48 Demi yaa sizdemi muğlada oturuyorsunuz doktora da gitmek istemiyorum her gittiğimde birşey buluyo psikolojimi bozuyor sağlık ocağına geçmezse giderim olmadı ama alerjik diye düşünüyorum bende
seher48 mavisss718 evet fethiyede oturuyorum bu arlar çok fazla var bize bile etki ediyoru kurarım geçer
glsrn08 Sedas00 yaa çok teşekkür ederim size işe yaradı buz sayenizde mışıl mışıl uykuya daldı oğlum 🙂
lilakids Sedas00 şimdi de ben yapacağım 1 haftadır öksürük var 3 gündür şiddetlendi ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
Sedas00 glsrn08 çok mutlu oldum iyice geçene kadar koyun bnce hiçni zararı yok hatta buzun üzerine nane yağı gibi mentollü yağ damlatın nefesi de açılır
Sedas00 lilakids yapın yapın çok faydasını görürsünüz inş birde kekik toz zencefil karanfil kaynatıp balla karıştırıp içirin çay gibi oda iyi geliyo
lilakids Sedas00 10 aylık henüz 1 yaşında olsa balla herşeyi yapacağım dün buzu denedik faydası gerçekten var geçene kadar her gün yapacağım teşekkür ederim 🥰