Merhabaaa
Delirmeye 5 kaladan ulaşıyorum
Bayram için aydından Eskişehir e ailemin yanına geldim. Oğlum zaten kulak enfeksiyonundan 600lük antibiyotik kullanmaya başlamıştı. 1 hafta sınra öksğrük başladı geçmeyince bi antibiyotik de ordan geldi. O antibiyotik devam ederken eske geldik bi öksürük de orda başladı BUNLAR 1 hafta arayla ve hepsinde kanına bakılıp öyle veriliyor antibiyotikler. O öksürüğe de antibiyotik verildi 10 gün sonra kontrol oldu temiz çıktı 2 gün sonra aa ateşş😅😅 ama allahtan 1 gün sürdü ateş panik yapsam da 4. Antibiyotiği almasın diye valla götürmedim.. iyi ki beklemişim iyi gibi bakalım.. babamı yoğun bakıma aldılar aniden bi ona yandım bş 4. Antibiyotği almayalım diye deliler gibi terleyen oğlumun peşinde paspas olmaya yandım allahtan babam iyileşti ama ben hala oğlumun peşinde kepaze durumdayım. Üstnğ değiştiriyorum ince de olsa kalın da olsa deli gibi terliyor.. çocuğu korkumdan bahçeye bile çıkartamıyorum hep evde kötü oldu psikolojik olarak da.. geniz eti kulak sıvısı hep onlar yüzğnden bu durum.. aldıran var mı geniz etini allah için bi teselli verin geberiyorum stresten