Omeraslan 1234y erkek, kadın doğum doktorları var da kadın, genel cerrahi neden olmasın. Elbette yaptırabilir.
Kayra_68_aksaray 1234y evet yapabilir benim oğlumu bayan Dr yaptı sünneti genelde çocuk cerrahi yapıyor genelde
Cnsahmt Benim oğlumuzdan kadın doktor sünnet etti herhangibir sıkıntı yaşamadık neden etmesin ki kaç yıl okulunu okumuş cerrah olmuş sünnet onlar için basit bir işlem bazen o kadar zor ameliyatlar yapıyorlar ki
gunduzanne Cnsahmt çarşamba günü allah nasip ederse bebeğim sünnet olucak 3 aylık, kaç dk sürüyo bilginiz varmı
Cnsahmt gunduzanne önce lokal anestezi yapılıyor uyuşması bekleniyor bi 15-20 dakika bekletiyorlar sonra işleme alıyorlar işlemde 10 dakika anca sürüyor ilk çişini yaparken ahlayabilir demişti doktorumuz ama uyuşukluğu geçmeden yapmıştı bizimki b sıkıntı yaşamadık iyileşmede 1 haftayı buldu zaten günden güne fark oluyor
sencokbiliyon 1234y Erkek doktor doğum yaptırıyor da, kadın doktor niye sünnet yapamasın? Çok da güzel, işinin ehli çocuk cerrahlar var. Sünnet dediğiniz de 10 dklık bir işlem. Elbette elbette ve elbette yapabilir.
Ozzggg Kadının neyi yanlış yapacağını düşündünüz acaba 😅 çok komik geldi benim oğlumu da kadın doktor sünnet etti hiç bir sorun yaşamadık doktorun kadını erkeği olmaz .