deleted20517 Hafsaninannesii kimin parmagi varsa dibine kadar ceza alsın anneside babasida, madem adam gibi anne baba olamicaktınïz dogurmasaydiniz o çocuğu,anne baba var ama yok gibiler bir ebeveyn sorumsuzluğu yüzünden gencecik fidanı kaybettik
Hafsaninannesii aslhnkrts 9 aydır kayipti 10 Nisan’da mekruk binada cesedini bulmuslar geçen sene temmuzda kayıp ilanı vermiş annesi 4 ay sonra oğlunu aradı herkes annesinden şüphe ediyordu ara verdi ama Esra Erol aradı sürekli
deleted20517 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala oraya sonradan konulduğu çok belli kalınacak bı yer değil çünkü
deleted20517 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala en başından olayı izledinmi canım bilmiyorum ama annesi basbaya işin içinde parmağım var vibe veriyordu
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala deleted20517 Ara ara izledim. İlişkileri falan var denildi. Rabia’yı samimi bulmuyordum. Gözünde gerçek bir gözyaşı göremiyordumm.
deleted20517 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala çocuğu kayboldu evi badana yaptı ev esyalarini değiştirdi giyinmeyi bilmeyen kadın üst baş şıkır şıkır giyiniyor çelişkili konuşmaları ayrı demiyorum bile,çocuğa uyku ilaçlarımı desen neler neler
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala deleted20517 Esra ’nın sürekli çelişkili konuşuyorsun dediğine şahit oluyordum evet ama uyku ilaçlarını bilmiyorum 😔Çok üzücü bir durum ya 😔
deleted20517 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala çok şey vardı bacım sevgilileri eve gelecek diye bazen bu evde olduğunda uyku ilacı veriyormuş babası desen bunu hep hor gördü istemedi zavalla çocuk ya üzüntüden kaç gündür başım ağrıyor,günlerdir çocuğa otopsi yapıyorlardı bugünü izlemedim gömdüler mi acaba
LezizeNine deleted20517 ay ben yeni gördüm bu haberi ya gençler resmini videosunu çekip birbirine atıyormuş ölüye bile saygı kalmamış insan görse korkar kaçar ne bileyim kayda almak ne ya 🥺 kemikleşmiş diyor iskelet olmuş gariban da bi gence benziyordu Allah rahmet eylesin
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala deleted20517 sevgilileri eve gelecek diye bazen bu evde olduğunda uyku ilacı veriyormuş Ohaa ya 🙄😒 Diyecek o kadar çok şey var da.. 💁🏻♀️
deleted20517 mondecaidensecmeler ah bide bulunduğu hali duysaydin,rabbim kimseye böyle bı acı vermesin
deleted20517 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sorma canım sorma bu programları pek izlemem ama bu fatih olayını başından belli izledim resmen delirdim😬