Bzdemirr Kızlar merhaba. Bu benim 3.bebeğim. Diğerleri 3 ay civarında dönmüştü. Bu oğlum 5,5 aylık oldu fakat dönmüyor. Normal mi? Sizin kaç aylık döndü?
surprizbebe Bzdemirr 6 aylık şu an. Düzeltilmiş 5 ama. Dönmüyor hala. Son iki gündür yüzüstünden sırt üstüne dönmeyi başardı ama tam tersi yok. Yan bile dönmek istemiyor
mervekaya1_ Bzdemirr benim oğlum 9.aya kadar dönmedi 9.aydan sonra dönmeye başladi ve döndükten bir hafta sonra emekledi. Yani bir sorun yoktur bence bebekler kendilerj nasil rahat ediyorsa öyle yapiyorlar
gg3848 Bzdemirr döner siz bol bol alıştırma yapın kızım 3. Ayın sonunda sırt üstünden yüz üstüne dönmeyi çözmüştü ama tem tersini yapmıyordu canı istemiyordu resmen 7. Ayına girdiği gibi fıldır fıldır dönüyor😄
nilikonunannesii Bzdemirr 6 aylık bebeğim de dönmüyor dönmek istemiyor ben hareket yaptırınca ağlıyor doktor zorlama canı istediği zaman kendi döner dedi bende saldım artık ne zaman canı isterse.
eozlem Bebeklerin tam tur dönmeye başlaması 8-9. aya kadar uzayabiliyor diyor doktorlar, endişe etmeyin
myavocado Bzdemirr 4,5 ay civarı ilk yüz üstünden sırt üstüne dönmüştü, 5. ayda iki yönlü dönüyordu. Ama ben endişe edecek bir şey görmüyorum, normal, her bebeğin gelişimi farklı farklı, daha küçük, zamanla öğrenir.
Bzdemirr Kızlar çok teşekkür ederim, sayenizde içim rahatlamıştı. Oğlum da dün dönmeye başladı çok şükür 🥰🥰