nisakoca Merhabaaaaaa, 5 ay 8 günlük Açelya zillisi uykuya geçişte ağlamaya başladı çok uykusu oluyor karnı dolu bezi kuru ve gazı da yok gözler kapalı ama ağlama krizine giriyor belli bir süre sonra uykuya dalıyor neden olabilir bu
kardelen2 nisakoca 3 ay 4 günlük bizdede aynı ya kendi başına uyutmaya çalışıyorum bazen işe yatıyor bazen ayakta kucakta olsa dahi uyumuyor Ağlıyo 🤣 artık huni takıp dolaşıcam bununla başa çıkan varmı acaba çözüm falan
kardelen2 hellinn34 😂😂 bunamı taktın bacım kızı istediğni söyler ki her kelime her yerde kötü olarak geçmez bende severken kız zilli diyorum ne var bunda takılmayın böyle ufak detaylara
nisakoca hellinn34 Türkçede bir kelime farklı anlamlarda kullanılabilir bebeğime hakaret etmeyecek kadar bilinçli bir anneyim uyarın için teşekkür ederim
nisakoca kardelen2 uyuyana kadar sorun yok asıl sorun gözünü kapatıp dalma sürecinde gerçekleşiyor bizde 😔
hellinn34 kardelen2 Geçmez derken ? Zillinin anlamı ahlaksız yerinde durmayan kadın demektir. Garipsemem normal değil mi ? Bir bebeğe yakıştıramadım. Kulağa tatlı geliyor diye her şey söylenmez Tabii siz kendi kızlarınıza yakıştırıyorsanız bilemem
kardelen2 hellinn34 kız takılma bukadar bizde bebeğimize bu lafları yakıştırmayız bu anlamı var diye söylemiyoruz Allahım yaa en mükemmel anne sensin tamm 10 puan verdim 😏
nisakoca nisakoca 1. üzerinde zil bulunan, zili olan. 2. MEC. adı kötüye çıkmış, gürültücü, edepsiz, şirret (kadın). Biz gerçek anlamında kullanıyoruz içimizde kötü niyet olumsuzluk olmadığından dolayı mecaz anlamı aklımıza bile gelmemiş :))