mom97X Benimki asla sevmiyor 10 aylık bu arada. Yoğurt sevmiyor ve meyve pürelerini de sevmiyor. Var mı aranızda bebeği böyle olan ?
sadmomy mom97X benim bebeğim sevmiyor alerjisi vardı sonra tattırdığımda ilk yedi dedim oh sevdi şuan yemiyor sevmiyor maalesef meyve püresi de yemez sırf çorba yiyor
hemshireanne mom97X nasil veriyorsunuz acaba. Mesela ben yogurdu tam acip putursuz veriyordum hic yemiyordu ogle. Sonra karistirmadan puturlu kivamda kasikla yedirmeye basladim cok severek yiyor. 8 aylik. Pureleride hep catalla ezerek verdim yedi
Ballilokmam11 mom97X kızımda sevmiyor asla ilk başta yedi ama şimdi ağzına sürmüyor ayran ve cacık seviyor ama 😂😂21 aylık oldu
Atailknur mom97X ek gıdaya ilk başladığımda yoğurdu çok sevdi. Bir zaman sonra asla yemedi. Bende kefir veriyorum muzla karıştırıp.
peramomms mom97X benim kide sevmiyordu başlarda cacık yaptım salatalık rendeledim nane attım hoşuna gitti içti Şümdi yiyor yoğurdu
rana0234 Bana ara öğün için birşeyler önerin lütfen,9 aylık ve kolay kolay birşey beğenmiyor,daha şimdiden bir yediğini ikinci kez yemiyor beyefendi🤦🏻♀️