berary Bebeğimi yüksek ateş şikayetiyle acile götürdüm akciğer grafisi çekildi hafif enfeksiyon olduğu söylendi antibiyotik yazıldı.Aranizda hafif ciğer enfeksiyonu için antibiyotik kullanan oldumu yoksa beklesem kendi kendine geçme ihtimali varmidir
babymomm07 berary canım biz şu an hastanede yatıştayız kendi kendine geçmiyor sakın bekleme antibiyotik kullanın benim bebeğim 8 aylık. Bizde de ateş vardı 2 gün dişten diye calpol veriyorduk geçiyordu ama gittikçe ilerliyor en son calpol bile geçirmiyordu kesinlikle acile falan git kan tahlili de yapsınlar önemli Allah korusun daha kötü şeyler olabilir
durubebek_ berary geçmiş olsun🌸 kesinlikle kullanın ilaçsız atlatamaz bebek bu daha da ilerler Allah korusun burda biri yazmıştı bebeği hastalanmış ve doktoru ilaç vermemiş sonra bronşit olmuştu diye ben olsam kullanırım bazen yapacak bir sey yok Allah şifa versin
berary babymomm07 macrol verdi doktor bebeklere kaç ölçek kullanacam içindeki kaşık büyük ve küçük taraflı olarak var.ama belirtilmemiş sadece üzerinde bir ölçek kullanılacak yazilmis