ozlem34_936_ Bebegim 7 aylik sunnet yaptırmak istiyorum. Lokal anestezi ile sunnet yapan iyi bir doktor arayisindayiz
Aseldurumom_ ozlem34_936_ canım methini duydum sünnetlik işimiz olmadı ama 🙈 cayirova tıp merkezinde genel cerrahi var Hakan emin bulut ben göğsüm için gitmiştim ona çok övuyorlar
meltm28 ozlem34_936_ biz bebegim 3 aylıkken İzmitte özel ilgi de yaptırdık. Dokturmuz Mehmet atilla tekin . Cok memnun kaldık hiç problem yasamadik şükür
ranaavci123 ozlem34_936_ ozlem34_936_ Ben 5 aylıkken bebeğimi çayırova tıp da hakan emin bulut genel cerrahide yaptırdım çok memnun kaldım 2 hafta bile sürmedi toparlanması
ozlem34_936_ pinar180 medical park a gittik bugün doktor 3 aya kadar lokal yapıyormuş sonrasında uyutarak bilginiz olsun
pinar180 ozlem34_936_ fiyat bilginiz var mı ve lokal ile tam uyuşma da bebeğe zara olucak bişi var mı
ozlem34_936_ pinar180 fiyat bilgim yok maalesef ama narkoz almasını istemiyorum açıkçası sonuçta solunum yavaslayacak unutulduğunda lokal olma gibi bir imkan varken narkoz almasını istemem
ozlem34_936_ ranaavci123 bu hafta içi oraya git.eyi düşünüyorum ne zaman yaptırdınız fiyatı ne kadardı