kader539_ ben kendi araştırmam sonucunda temiz olduğu kanısına vardım tabi bu kişiden kişiye değişir ona birşey diyemem ama bence öyle 🤷🏻♀️ kalp çarpıntısı konusuna gelirsek de evet ben bir kere daha bu kahveyi denemiştim ve o zaman dediğiniz gibi sadece kahveyi tüketip yemek yemiyordum nasıl olsa kahve tok tutuyor diye ama öyle olmuyor işte vücuda bir besin vitamini girmiyor o zaman ve doğal olarak vücut halsiz düşüyor e sadece de kahve tüketmiş olduğu için kalp çarpıntısı yapıyor maalesef o yüzden kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce tüketmeye dikkat etmek gerekiyor ve tukettiginiz yemeklerde diyete uygun şeyler olması gerekir ki sağlıklı kilo verimi olsun bence . Mesela ben kahvaltıda 1-2 haşlanmış yumurta, yeşillik, peynir , zeytin tüketiyorum bir de kiraz sapı çayı içiyorum ara öğün 10 fındık bir Türk kahvesi içiyorum ( türk kahvesi delisiyim ben içmeden yapamıyorum maalesef) akşam yemeği olarak da 2 köfte bir kase çorba bir kase salata tüketiyorum köfte yerine 5-6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği de tüketiyorum bazen ama sağlıklı yağlar ile yapılmış ise . Normalde bu yemeklerle hayatta doymam ama yarım saat önce kahveyi tükettiğim için doyuyorum e gün içinde de kahveden dolayı çok su tükettiğim için acikmaya pek fırsat kalmıyor açıkçası . Birde sabah 10 akşam 6 arası sadece yemekleri tüketiyorum o saatler dışında hiç birşey yemiyorum sadece sıvı tüketiyorum