efeninannesi__ Kızlar bebeğim Mayıs’ta iki yaşına gircek hala uykudan ağlayarak uyanıyor artık aklım almıyor sabahları da öyle yani yanındayim zaten neden ağlıyorsun ki bide normal bı aglma gibi değil etini kopariyorlarmis gibi
aygam Büyüme atağı olabilir diş çıkarabilir gece lambasını yakıp uyutmayı deneyin belki korktığu birşey olabilir
efeninannesi__ Kırmızı ışık var gece lambası sakin bir aileyiz ekran yok korktuğu ne olabilir ki diye düşünüyorum bende
efeninannesi__ Aynı odadayiz ve nefes almaya korkuyorum çünkü gözünü açtığı an meme istiyor ve asla bırakmıyor sabahlara kadar emzirmek zorunda kalıyorum
Ayshenn efeninannesi__ Daha küçükken oldu bu durumlar bizde şimdi yok. Diş çıkarma dönemi ola bilir belki sancı geliyordur.
aygam Alışkanlığa dönüşmüş olabilir kızım şuan tam 2 yaşında önceden benimle yatıyordu benzer durumlar mevcuttu ilk odasına alıştırdım sonra doktoruma danışarak gece beslenmesini kestim şuan uyanırsa 1 kere su içer uyur
efeninannesi__ aygam memeden kesmek odasına alıştırmak beni aşırı korkutuyor nasıl yapacağım bilmiyorum 😩
Derenmom Benim kızımda 2 buçuk yaşında aynı etini koparmış gibi ağlıyor normal diyor bu uygulamada bende anlamadım ödüm kopuyor gece çığlık sesine
efeninannesi__ Derenmom ay gerçekten bazen elim ayağım titriyor ağlıyorum artık ne yapacağımı şaşırıyorum