ipekbuket1_ Buradan alışveriş yapıp memnun olan/ olmayan var mı? Gayet iyi duruyor bebek gıda ürünleri için ama?
Dln ipekbuket1_ ben aldim bir aksilik yasamadik bebegim ozellikle corbalarini cok sevmisti.pudingini yemedi sadece.
mekikkk ipekbuket1_ ben aldım çorba serini bebeğim sadece brokolili pirinç çorbasını içti gerisi çöp. Makarnavitmadan aldım gayet severek tüketiyor
Alya_3005 ipekbuket1_ ben organik olup olmadığını sorduğum da bana organiktir kelimesini kullanamıyoruz dediklerinde siparişlerimi iptal ettim. Orada sebzeli çorbası var demek ki mevsiminde alıp kurutmuyorlar. O yüz den almamakta fayda var. Bende makarnavitmadan mercimek Ve tarhana çorbası aldım harika Çıktı
Kubraikra Balbebek19 ipekbuket1_ evet bende aldım cok kötü corbaları sadece muhallebi karışımını kullandım
eymen2014 Orayı bilmiyorum ama ben makarnavitradan alışveriş yapıyorum gayette memnunum gıda muhendisi kendisi tavsiye ederim
ipekbuket1_ mekikkk bende annelerin yorumlarını okuyunca vay bee dedim bebekler baya iştahlı yiyorlarmış demelerine göre 🤔
Ela41 Ayy bende almayı dusunuyorum bu ay vıdeolarda bebekler hep yıyıyo aıleler hep memnun ama bende evde yaptıgım sebze corbalarını yedıremıyorum bakalım ındsallah yer gerı ıade kabul edıyolarmı acaba
ipekbuket1_ Alya_3005 kullandıkları sebzeler normal ulaşılabilir manav pazar market ürünüdür kendileri yetiştirmediği için organik kelimesini kullanmıyorlardır canım. Sonuçta bizimde aldığımız ürünler organik değil hepsi zirai ilaçlamadan geçmiş.
Alya_3005 ipekbuket1_ elbette ama şahsım İÇİN konuşayım ben mevsiminde olmayan sebzeleri meyveleri yedirmiyorum çocuğuma en azından bu kısıma elimden geldiğince dikkat ediyorum. Şuan da mesela taze fasulye hormonlu gibi gibi ben bunj sormuştum hatta söyledim de o halde zamanında olmayan sebzeler mi cevap veremediler
eymen2014 Ek Gıda küçük setini aldım ben makarnavitradan cok memnun kaldım kendi bebek bisküvimizi bile evde yapıyorum ek gıda kitabında var kurtarıcım oldu sureklı degişik ögünler yapıyorum
Bebegimucizem ipekbuket1_ 🙋🏼♀️ Ne aldıysam yiyor oğlum 👌🏻 Ayrıca bizde sevdik tatlarını çok güzeller 😍 uzun zamandır da takip ediyordum allahım diyordum herkes paylaşıyor bebekler yiyor tabaklarda bişey kalmıyor 😂 alıp da aynı olacağımıza hiç inanmıyordum ama çok mutlu oldum herseyi severek yemesine
Bebegimucizem ipekbuket1_ kaç aylık bebiş 😌 özellikle siyez unlu ve bal kabaklı havuçlu çorbalarını tavsiye ederim 🙈
eymen2014 Ek Gıda küçük setini aldım makarnavitradan evde kendi bebek bisküvimizi bile yapıyoruz cok güzel bide ek gıda kitabıda var kurtarıcım oldu sureklı degişik ögünler yapıyorum cokta memnunum
ipekbuket1_ eymen2014 evet burayıda öneriyorlar nenyapsam bilemedim 😕 iki yeri de deneyeceğim sanırım
eymen2014 ipekbuket1_ ben çok arastırdım orayı buldum kendisi gıda muhendisi iki cocuk annesi ve ikisinde alerjik bünyeli dıye butik Bi imhalatanesi var ve kendi üretimleri cogu herseyi organik
Balbebek19 ipekbuket1_ bilmiyorum canım hatta kerevizli ispanaklı corbasını pısırdım kokusundan 3 gun midem bulandı arkadaşım aldı o memnun kaldı ama bence iğrençler siyez unlusu ogluma dokundu sanırım her yeri kızardı falan hemen geri yolladım
Ayazhan-1302 ipekbuket1_ bnde 6 aylıkken almıştım siyez unlu sebze çorbasını muhallebi ve pudingi severek yedi oğlum ama brokolili pirinç çorbası ve sebze çorbası pütürlü olduğu için yediremedim ağzından atmıştı sonrada kndi yediklerimizden vermeye başladım şimdi 1 yaşındayız çeşit olsun diye deneyebilirsiniz pudinge meyve katip veriyodum çok seviyodu