melek456 6.ay aşısını yaptırmak istemiyorum ya kaç arkadaşımın bebeği aşıdan sonra hastalandı antibiyotik içti korkuyorum
askzuzusu adasmummy merhaba kuzucum 6 ay aşısı oldunuz dimi 6 lı karma tek mi oldunuz birde ağızdan damla olarak verildimi🙏🏻
adasmummy askzuzusu merhaba balım❤️ evet olduk tek aşı olarak bacaktan yaptılar bir de çocuk felci aşısı iki damla ağızdan. Ateş yapmadı❤️
askzuzusu adasmummy anamm 6. Ay yeni aşı olan anne arıyordum sen iyiki yazmışsın valla 🙏🏻bizde bekliyoruz gelmemiş aşı daha
aslanmom1 fatmaaltun2301 benim bebeğim 4 aylık 2.ayında 5li karmasını oldu. Ben sorun olacağını düşünmüyorum sadece hepatit b aşısı eklendi . Hepatit b aşısının koruyuculuğu zaten karşılaştığında ya da zamanla azalıyor. Ben yan etkilerini merak ediyorum sadece
adasmummy aslanmom1 canım aşı olalı 2gün oldu şuana kadar ateş huzursuzluk yapmadı çok şükür ileriki zamanlarda olur mu yan etki bilemiyorum
aslanmom1 adasmummy uzun vadeli yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Daha önceden de özellerde yapılıyormuş bu aşı
adasmummy askzuzusu gelir gelir yavaştan gönderiyorlar illere. Daha iyi tek aşı oldu valla bi de ağızdan. Ateş falan da yapmadı