Umutegem eslem123 dogdugundan beri kendi besiginde yatıyor 1 yasina geldik yakin zamandada odasını ayirmayi düşünüyorum .
AselHafsa55 eslem123 doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor 6 aydan sonra da odasını ayırdım kendi odasına geçirdim
Mltmrzgr eslem123 İşe başlayacağım için 5 buçuk aylıkken ayırdım şimdi 17 aylık kendi odasında uyuyor
Kado87 Benim bebegim 5.5 aylik ve hala cok gec yatip cok sik uyaniyor ne zaman uykulari duzene oturur kalkmayi aza indirirse o zaman ayirim diyorum cunku gece cok uyaniyor.
D25- Aynen kocayla ayrı yataklar😂 biz kızımın odasındayız o beşikte ben yanında bazada uyuyorum 5 aylık iyice kendi kalksın falan yani artık 7 8 ay mı olur belki geçerim kendi odama ama gitmekte istemiyorum bırakııpp😂
Mucize_istiyorum22 D25- ilk 8 ay beşiğinde yattı sonra baktim çok uyanıyor (emdigi icin)yere yatak serdim rahat rahat done dolaşa uyuyoruz oğlumla 😄 esimde her sabah bazadan uyanıp ay belim yok belim yatamıyorum falan diyor😁
Burcuveburcum eslem123 5,5aylık doğduğundan beri beşiğinde yatıyor odamızda 3,5 yaşında kızım doğum sonrası alıştı yanımıza 3gündür odasına alıştırmaya başladık yine 3 yaşa kdr oda ayırmayı doğru bulmuyorum
Fkiklim eslem123 ben hiç bebegim le dogru duzgun uyumadım bilerek yapmadım ama hep besıgınde uyudu sadece 2 aydan 3 ay olana kadar uyudu yanımda hasta oldum hastaneye gittim hissetti canım kızım benden kopmadı evde ben hariç kimsede durmadı sonra gene beşiginde uyudu uyandımı da güler oynar şükür onu yanlız borakmadıgımı hiç düşünmedi gerci beşikle yatak yan yana oldugu için mız mızlanmaya basladıgı an efendım annecim ben burdayım derim susar onu almamı bekler