134202 merhabalar kendimden bir örnek vermek istedim yazınızı okuyunca oğlum daha 7 aylıktı kondom yırtılması sonucu hamile kaldım işin garip tarafı ilk 2 saat içinde ertesi gün hapını almış olmama rağmen
O kadar çaresiz hissettim ki kendimi kucağımda 7 aylık bebek ve karnımda 1 aylık bir bebek
Sezaryen doğum ile ilk bebeğimi doğurdum için daha dikişlerim bile tam iyileşmemişti ve ben hamile kalmıştı üstelik 1 tane yardımcım ailemden kimse yok yaşadığım yerde bebeğime bile bakıcı geliyordu çalışıyordum
Evet doğurdum yavrumu … araları 14 ay
Şu an büyük 3 küçük 2 yaşında …
Zorlandığım o kadar şey oldu ki psikolog yardımı aldım hala da alıyorum ama güzelliklerinide söylemek istiyorum oğullarıma arkadaş doğurmuşum ikisi de erkek olduğu için çok hareketliler evet kavga ediyorlar ama beraber oynuyorlar bazen canciğerler bazen en büyük rakip aldırma konusunda sezaryen dikişlerim tam kapanmadan riskleri oldu ben de düşündüm ama aldırmadım rabbime bıraktım hayırlısı ise doğsun hayırsız ise düşsün dedim ama rabbime bıraktım sizin yine 16 ay mıs benim doğduklarında bile araları 14 ay dı
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun doğurmayı düşünüp düşünmeme tercihi tabiki sizin ona siz bakacaksınız kimseye laf düşmez ama hemen karar vermeyin aldırmak için yani ilerde pişman olmayacağınız en güzel kararı verin güzel anne 🙏