simal12 Safra taşım bu gece pert etti beni hastaneye gittim parol ve bulantı ilacı verdiler ama hala ölüyorum ağrıdan kussam rahatlicam kuşanıyorum parmağımı ağzına soktum yine yok aynı sıkıntıyı yaşayan anneler neler yaptınız
[silindi] simal12 Kanlarınıza baktılar mı? Aynı şeyi anneme de yaptılar. Ve enfeksiyon geçirdi. 9 gün tedavi olduktan 1 ay sonra ameliyata aldılar.
3kedili2bebekli simal12 ameliyat olup kurtulun kusma bulantı başladıysa başka hastaneye gidin bir eğitim araştırmaya pankreatit geçiriyor olabilirsiniz
kader539_ simal12 bu yüzden 3 gün önce ameliyat oldum şu an evimdeyim kurtuldum hamdolsun maalesef tek çare ameliyat bende kaçtım ama olmadı canıma tak etti artık.
simal12 berna27 sizinde üç yerden delik açıp mı oldunuz acaba süreç nasıl oldu emzirme olayınız nasıl oldu bebeğim daha 7 aylık
simal12 3kedili2bebekli öldüm dün gece 11 buçuk gibi acilde parol taktılar geçmedi ağrısı sabah karşı 5 buçuk gibi geçti
3kedili2bebekli simal12 biliyorum malesef çok zor pankreatit geçirip uzun bir tedavi görüp öyle ameliyat oldum bebelerim büyüsün olurum demiştim boşuna beklemisim 5 aylıklardi ameliyat olduğumda dunya varmış dedim geçen sene Mayıs’ta oldum şimdi öyle rahatım ki
3kedili2bebekli simal12 evet her şeyi yiyebiliyorum hiç bir problem yaşamıyorum sadece arada gaz problemi oluyor ama kivrandirmiyor çok nadir oluyor